Oprawki- ambery
Oprawki- ambery
Witam czy po zakupie tego: http://allegro.pl/oprawki-dwuwloknowe-h ... 90176.html będę miał duże trudności z zrobieniem amberów ? i czy pasuje ta wiązka do Civica V 95r w coupe?
Ostatnio zmieniony pt 12 kwie 2013, 23:42:10 przez leigimas, łącznie zmieniany 3 razy.
po to jest forum, zeby pomagac a nie pisac w kazdym temacie - BYLO, POSZUKAJ.
20zl za oprawke, duzo.
Na forum nie jednokrotnie sprzedaja ludzie po ~5zl, ostatnio kupilem przewod do spryskiwaczy za 5zl i 2oprawki dostalem gratis . Jedz na szrot, a przerobienie jest banalnie proste.
zobacz na forum dzial - zrob to sam, tam na pewno znajdziesz cos co Ci bedzie przydatne
20zl za oprawke, duzo.
Na forum nie jednokrotnie sprzedaja ludzie po ~5zl, ostatnio kupilem przewod do spryskiwaczy za 5zl i 2oprawki dostalem gratis . Jedz na szrot, a przerobienie jest banalnie proste.
zobacz na forum dzial - zrob to sam, tam na pewno znajdziesz cos co Ci bedzie przydatne
- Laskosz
- Natchniony
każesz koledze szukać w dziale zrób to sam ? przecieżBongoz pisze:zobacz na forum dzial - zrob to sam, tam na pewno znajdziesz cos co Ci bedzie przydatne
Bongoz pisze:po to jest forum, zeby pomagac a nie pisac w kazdym temacie - BYLO, POSZUKAJ.
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
Na moim przykładzie - Honda Civic którą posiadam jest moim pierwszym autem tego typu. Troszkę ją pod siebie "porobiłem" a dziwnym trafem na tym forum nie założyłem nawet JEDNEGO TEMATU. Jaki z tego morał ? Jak człowiek ma trochę w głowie to i doczyta dokładnie "how to..." nie pytając nikogo o zdanie. Także to jest żadne wytłumaczenie.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
Dostałem 2 komplety tylko zdjęcie zrobiłem jednej sztuce czyli do amberów potrzebuje tylko jednej oporwaki dwuwłókowej a ta oprawka jedno włuknowa która jest na zdjęciu będzie mi nie potrzebna moge ją odciać?
Bo dalej to wiem co robić muszę rozciąć kable w oprawkach i w lampach, pociągnąć kabelek od postojówki do czerwonego kabelka w oprawce a do zielonego kabelka z oprawki podłączyć kabelek z kierunku i mase czyli czarny kabel dac z auta na czarny kabelek w oprawce i bedzie git.
Bo dalej to wiem co robić muszę rozciąć kable w oprawkach i w lampach, pociągnąć kabelek od postojówki do czerwonego kabelka w oprawce a do zielonego kabelka z oprawki podłączyć kabelek z kierunku i mase czyli czarny kabel dac z auta na czarny kabelek w oprawce i bedzie git.
Powiem Ci tak - jest naprawdę MASA, MASA, MASA opisów jak zrobić Ambery podświetlane.
TU MASZ JEDEN NAJSENSOWNIEJSZY.
Nie potrzeba fizyki kwantowej, żeby go przeczytać i w PEŁNI ZROZUMIEĆ.
Jednowłóknowa oprawka do niczego Ci się nie przyda przy amberach - możesz odciąć. Kable lutujesz, spinasz etc. z oryginalnymi kablami
Pierwszy + z postojówki
Drugi + z kierunku
Jeden - z kierunku.
TU MASZ JEDEN NAJSENSOWNIEJSZY.
Nie potrzeba fizyki kwantowej, żeby go przeczytać i w PEŁNI ZROZUMIEĆ.
Jednowłóknowa oprawka do niczego Ci się nie przyda przy amberach - możesz odciąć. Kable lutujesz, spinasz etc. z oryginalnymi kablami
Pierwszy + z postojówki
Drugi + z kierunku
Jeden - z kierunku.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
kierunek świeci mocniej jak wrzuce.
Moze ten przewód ma za duża średnice albo powinienem go do kostki dołączyć a nie tak pośrodku kabla od pokojówki.
ogólnie odłączyłem ten kablem idący od postoju do ambera i postojówka zaświeciła normalnie na włączonych pokojówkach złączyłem kable i świeciły wszystkie a jak zgasiłem postojówki i zapaliłem na nowo to juz tylko amber świecił bez postoju ori/
EDIT: Nie piszemy postu pod postem. Edytujemy swój ostatni.
Moze ten przewód ma za duża średnice albo powinienem go do kostki dołączyć a nie tak pośrodku kabla od pokojówki.
ogólnie odłączyłem ten kablem idący od postoju do ambera i postojówka zaświeciła normalnie na włączonych pokojówkach złączyłem kable i świeciły wszystkie a jak zgasiłem postojówki i zapaliłem na nowo to juz tylko amber świecił bez postoju ori/
EDIT: Nie piszemy postu pod postem. Edytujemy swój ostatni.
Ostatnio zmieniony wt 16 kwie 2013, 23:32:10 przez leigimas, łącznie zmieniany 1 raz.