EJ Squad
EJ Squad
Panowie i Panie jest sprawa, na ckpl powstał dział ferio squad, pomyślałem zeu nas na forum mozna by zrobic cos takiego ale dla coupe np. ej squad, bylby to temat dla uzytkownikow ej1,ej2 gdzie np. zbieralibysmy zamowienia na jakies graty tylko do coupe, wrzucali linki do naszych tematów, bylaba lista "uczestników - members , wrzucali bysmy jakies fotki ze stanow z jakims ciekawymi autami lub modami, czy by byli chetni u nas na takie cos? jestem po słowie z Pecado, ale jestem ciekaw jaki odzew bedzie, pozdro
A niemyslisz ze tu mozna to robic -> http://civic5g.pl/forum/viewforum.php?f=14
moglo by być ale obecny dział "Coupe" zawiera juz jakies tam informacje... a do nowego działu/podforum czyli "Ej squad" trzeba by było przenieść niektóre informacje i uzupełnić je bądź napisać nowe.
a co do wlascicieli/członków tej grupy to fajnie by było gdyby zastosować jakies rygory wstepu do takiego squadu bo oglądac i opisywać tam seryjne auta sensu nie ma... bo równie dobrze mozna podzielic dział "nasze auta" na wersje nadwozia...i podwiesic temat informacyjny o danym nadwoziu.
a co do wlascicieli/członków tej grupy to fajnie by było gdyby zastosować jakies rygory wstepu do takiego squadu bo oglądac i opisywać tam seryjne auta sensu nie ma... bo równie dobrze mozna podzielic dział "nasze auta" na wersje nadwozia...i podwiesic temat informacyjny o danym nadwoziu.
Ogólnie ja "ej squad" widze bardziej jako grupe towarzyską, prowadzącą lużna rozmowe na temat naszych aut i ogolnie o życiu, oczywiscie lista czlonkow bylaby dla osob z autami po modyfikacjach i kazdy kolejny czlonek ktory chcialby sie ubiegac o przyłaczenie do "grupy" musialby uzyskac wiekszosc glosow osob tworzących "members " no coś takiego ja bym widział, a dział coupe niech zostanie tak jak jest
uszy ja tam mysle że to dobry pomysł. bo jest wiele bajerków na świecie sticte dla coupety i powinno się w takim temacie o nich pisać i dyskutować wiadomo że i zamówienia grupowe by sie ogarneło tylko może z tymi membersami kopiowanie tego jak w usa jest to moim zdaniem nie koniecznie good idea no ale jak tam chcecie
to moze jak w dziale coupe otworzycie EJ Squad to w dziale sedan otowrzymy Ferio Squad. zawsze to jak na ckpl sie uzbiera na jakieś zamówienie, a nie wszyscy tam zaglądają, ja bym chętnie wrzucał info o takich sprawach tutaj
to moze jak w dziale coupe otworzycie EJ Squad to w dziale sedan otowrzymy Ferio Squad. zawsze to jak na ckpl sie uzbiera na jakieś zamówienie, a nie wszyscy tam zaglądają, ja bym chętnie wrzucał info o takich sprawach tutaj
nie no bez jaj takich wymogów nie będziepit pisze:co prawda nie wstawiajcie w wymogach dołączania "obecność obowiązkowa na spotach bo dla mnie to nie realne"
Ok, to widać że incjatywa raczej jest na tak wiec niech Pecado się teraz wypowie jak on od strony technicznej to widzi, bo z tego co wiem miał sę temu projektowi przyjrzec z bliska wiec niech teraz przemówi
hmmm to i to?:D btw proponuje ta "grupe" nazwac nie EJ SQUAD tylko jakos inaczej bo w ciul osob jezdzi z naklejkami EJ Squad a nie beda z tym zwiazani:)
proponuje np: Coupe Crew albo Coupe 5 Gen(w skrocie C5G:D)
ps. Uszy bo jak modyfikacje tylko Mech. to tu nie wiele osob sie kwalifikuje:D napewno Kuchar jako jeden z niewielu;P
proponuje np: Coupe Crew albo Coupe 5 Gen(w skrocie C5G:D)
ps. Uszy bo jak modyfikacje tylko Mech. to tu nie wiele osob sie kwalifikuje:D napewno Kuchar jako jeden z niewielu;P