Witam Panowie, mam problem w civic z silnikiem d15b2
Wszystko jest ok dopóki silnik się nie rozgrzeje, zaczyna przerywac na benzynie i na gazie. Jakie mogą byc tego przyczyny, co sprawdzic w I kolejności (świece, kable zapłonowe) aparat zapłonowy. Nie ma to nic wspólnego z pompą paliwa ponieważ auto przerywa na pb i na LPG
problem z przerywaniem d15b2
problem z przerywaniem d15b2
V jest NAJLEPSZA!
Czy aparat zapłonowy, stare kable zapłonowe i nie wiadomo jakie świece po zakupie mają na to jakiś wpływ? Auto na zimnym pracuje ok zaczynając przerywac na ciepłym pb/lpg.
Przy zakupie patrzyłem na mniejszą cene zakupu... a także nie pognitą blacharke. Usterka pojawiła się nie dawno, suche są świece wyglądają ok.
Gaz był zakładany w 2007 roku widac, że kable poprzedni właściciel lata nie wymieniał..
Wymiana kabli zapłonowych coś pomoże? obawiam się, że to ma również związek z aparatem lub przekaźnik pompy paliwa?
Przy zakupie patrzyłem na mniejszą cene zakupu... a także nie pognitą blacharke. Usterka pojawiła się nie dawno, suche są świece wyglądają ok.
Gaz był zakładany w 2007 roku widac, że kable poprzedni właściciel lata nie wymieniał..
Wymiana kabli zapłonowych coś pomoże? obawiam się, że to ma również związek z aparatem lub przekaźnik pompy paliwa?
V jest NAJLEPSZA!