Miejsce na impreze
- Laskosz
- Natchniony
Miejsce na impreze
Siema :gossip:
Wiem że to forum zrzesza ludzi z całej Polski dlatego mam pytanie
Zostałem mianowany świadkiem na wesele które będzie w sierpniu tego roku we Wrocławiu. I z tej okazji jestem zobowiązany zorganizować jakiś wieczór kawalerski.
Znacie jakieś fajne miejsce żeby zorganizować taką imprezke tanim kosztem dla ok. 10 osób ?
Najlepiej jakby to były jakieś domki, ośrodek gdzie można się głośniej zachowywać lub coś innego fajnego. Pomóżcie mi bo ciężko się tak organizuje cokolwiek na odległość
Wiem że to forum zrzesza ludzi z całej Polski dlatego mam pytanie
Zostałem mianowany świadkiem na wesele które będzie w sierpniu tego roku we Wrocławiu. I z tej okazji jestem zobowiązany zorganizować jakiś wieczór kawalerski.
Znacie jakieś fajne miejsce żeby zorganizować taką imprezke tanim kosztem dla ok. 10 osób ?
Najlepiej jakby to były jakieś domki, ośrodek gdzie można się głośniej zachowywać lub coś innego fajnego. Pomóżcie mi bo ciężko się tak organizuje cokolwiek na odległość
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
- Laskosz
- Natchniony
Odświeże temat.
Zna ktoś jakiś ośrodek wypoczynkowy z domkami w okolicach Wrocławia? Jak narazie znalazłem w miejscowości Biały Kościół i wszystko mają zarezerwowane na dzień który mnie interesuje
Zna ktoś jakiś ośrodek wypoczynkowy z domkami w okolicach Wrocławia? Jak narazie znalazłem w miejscowości Biały Kościół i wszystko mają zarezerwowane na dzień który mnie interesuje
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
- Laskosz
- Natchniony
Za 2 tygodnie robimy. I zdecydowaliśmy robić w Gdańsku
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
- Laskosz
- Natchniony
Musiałbym kogoś zapytać co się działo żeby zdać dokładną relacje
W każdym razie trójmiasto świetne miejsce na taką imprezę. Pojechaliśmy nic nie planując i było mega. I co najważniejsze w Gdańsku w szpitalu na zaspie bardzo szybko gipsują złamane ręce
Więc warto dołożyć trochę na podróż i pojechać tam świętować
W każdym razie trójmiasto świetne miejsce na taką imprezę. Pojechaliśmy nic nie planując i było mega. I co najważniejsze w Gdańsku w szpitalu na zaspie bardzo szybko gipsują złamane ręce
Więc warto dołożyć trochę na podróż i pojechać tam świętować
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
No ja miałem jechać do Wrocławia, ale jednak jedziemy do Warszawy, w sumie ja organizuję, a jeszcze nic nie mam zaplanowane, termin się zbliża nieubłaganie. Może w ogóle ktoś z Wawy jest w stanie polecić jakiś spoko motel gdzie po imprezie będziemy mogli zregenerować siły przed porannym powrotem, nie będzie drogo i nie będziemy mieli 10 km do knajpek?