Grzybohun
Grzybohun94
Kontakt: civic5g.pl
Przedmiot: fotel pasażera
Wysyłka: Odbiór osobisty
Ocena: POZYTYW
Towar pierwsza klasa, zgodny z opisem, dobry kontakt + przyjemność z możliwości wsadzenia łap pod mache
Przedmiot: fotel pasażera
Wysyłka: Odbiór osobisty
Ocena: POZYTYW
Towar pierwsza klasa, zgodny z opisem, dobry kontakt + przyjemność z możliwości wsadzenia łap pod mache
- Laskosz
- Natchniony
Grzybohun
Kontakt przez forum,
towar - lampy
I wszystko gitara, lampki tak zapakował że pół godziny trzeba było szarpać, ale za to dotarły idealne. Na poczcie mogli by tą paczką grać w piłke (nie mówię że nie grali) a i tak by zawartość przeżyła. Szybko i konkretnie. POLECAM !
towar - lampy
I wszystko gitara, lampki tak zapakował że pół godziny trzeba było szarpać, ale za to dotarły idealne. Na poczcie mogli by tą paczką grać w piłke (nie mówię że nie grali) a i tak by zawartość przeżyła. Szybko i konkretnie. POLECAM !
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
Grzybohun
Kupiłem kierownice od niego wszystko ok szybko paczka doszła kierownica w taki stanie jak mowił kontak super wszystko ok polecam
Grzybohun - pozytyw
Tylny zawias,
wszystko ok, szybka wysylka dobry kontakt, bez zastrzezen
wszystko ok, szybka wysylka dobry kontakt, bez zastrzezen
Grzybohun
1. kontakt nawiązany na forum
2. koła
3. pozytywna
4. mimo, że towar wielki i ciężki, to przesyłka posłana jeszcze w dzień wpłaty, a dzień później rano jest już u mnie poza tym dobra cena i towar w stanie lepszym, niz by się wydawało po zdjęciach polecam
2. koła
3. pozytywna
4. mimo, że towar wielki i ciężki, to przesyłka posłana jeszcze w dzień wpłaty, a dzień później rano jest już u mnie poza tym dobra cena i towar w stanie lepszym, niz by się wydawało po zdjęciach polecam
-
- Pełnoprawny User