Witam
Czy spotkaliscie sie z pomyslem montowania ekranu LCD w naszych hondach? Widziałem teki patent chyba jedynie u Skipera. Miał to zamontowane jakość w konsoli środkowej, ale funkcjonalność taka średnia. Zastanawiałem się nad wyrzuceniem regulacji ogrzewania+ radio do konsoli środkowej, a w miejsce fabryczne wstawić ekran. Czy ktoś widział takie coś? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś wstawił fotki jak coś takiego widział/miał.
Montaz wyswietlacza LCD
- bartholomew982
- Berbeć
co do wywalenia sterowania nawiewem http://civic5g.pl/viewtopic.php?t=19558
musiałbyś wywalić tam też radio i wstawić ekran tak jak Marty i Moog z MCM zrobili w subaru
musiałbyś wywalić tam też radio i wstawić ekran tak jak Marty i Moog z MCM zrobili w subaru
Mi się też coś takiego marzy Ipad I na stałe w konsoli połączony z alpine cda 9855 wtedy full opcja,trochę rzeźby będzie żeby to wszystko spasować żywica maty itp.
viewtopic.php?t=14426 szalone d13b7
I pad powiadasz? Dla mnie jest zbyt mainstreamowy
Wolę Car PC
Tylko jak pisałeś, będzie trochę rzeźby, ale to jakoś przeżyję. Zamierzenie jest wsadzić graty CarPC do pudła wymiarów radia 2din i w razie czego będzie opcja szybkiego wyjęcia/zmiany na radio 2din. Na CKPL jest opis jak ktoś wsadził tam radio 2din.
Wolę Car PC
Tylko jak pisałeś, będzie trochę rzeźby, ale to jakoś przeżyję. Zamierzenie jest wsadzić graty CarPC do pudła wymiarów radia 2din i w razie czego będzie opcja szybkiego wyjęcia/zmiany na radio 2din. Na CKPL jest opis jak ktoś wsadził tam radio 2din.