Crash Test EG
ufff noga z gazu od dzisiaj. nie wiedzialeenawet ze hanka sie tak sklada
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
dobry sposob na ostrozniejsza jazde
mozna przed kazdym wyjsciem sobie zlaczyc i bedzie spoko tylko gorzej jak ktos inny bedzie jechal bez wyobrazni
mozna przed kazdym wyjsciem sobie zlaczyc i bedzie spoko tylko gorzej jak ktos inny bedzie jechal bez wyobrazni
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
FEEDBACK
Myslalem zeby wstawic oryginalna klatke do civica, duzo platiku nie trzeba by wycinac, ALE no wlasnie....mozna sobie glowe rozwalic na tych rurach w razie W.... a jezdzic do kosciola w kasku to nie bardzo...Pozatym widzialem kilka rozbitych hond i naprawde to co nam sie stanie zalezy od wielu czynnikow...widzialem juz crxa z przyklejonym silnikiem do sicany grodziowej, a pasazrom nic (kubelki i szelki). Boczny strzal w eg tez widzialem - gosc obrazenia nogi, glowy ale wporzadku, ale widzialem tez jak 6 gen sie rozerwal i zaczal sie palic.... przy kolizji dziewczynie miednica pekla....a to juz sa ciezkie sprawy. Zalezy jak lezy i jak sie trafi - myslec i myslec niby H fajna ale ja tam wole wolniej na zakretach, na prostej mozna swirowac.
mialem stuk swoja przy 60km/h i bylem w szoku jak przod jest zmasakrowany,koszt naprawy to okolo 2500tys wiec opchnalem ja....blachy powinny byc solidniejsze lecz niestety ten typ tak ma.znajomi rok temu zgineli w crx-ie.....tyle ze z wlasnej winy niestety.Przypadki mozna mnozyc i opowiadac,rada to wolniej ganiac lecz niestety Ja sam o tym za czesto zapominam....