Wyświetlanie miniatury forum w przeglądarkach

Tu zgłaszamy problemy oraz propozycje
Jeden bład/propozycja jeden temat.
ernest90s
Forumowy As
Posty: 155
Rejestracja: wt 27 sie 2013, 15:51:38
Lokalizacja: Warszawa

Wyświetlanie miniatury forum w przeglądarkach

#1

Post autor: ernest90s »

Jak Wam się wyświetla ikonka forum w takim np. przypadku? Nie znam się za bardzo na tym aczkolwiek ładnie by to wyglądało jakbyśmy mieli ładną miniaturę forum. Dużo ładniej by to wyglądało.

Obrazek
GrzechuSuli
Nałogowiec
Posty: 637
Rejestracja: śr 31 sie 2011, 17:49:24
Lokalizacja: Radom/Warszawa

#2

Post autor: GrzechuSuli »

No z pewnością ładniej, jestem za.
Moja biała perełka
viewtopic.php?t=22221
Awatar użytkownika
gruszecky
Natchniony
Posty: 1693
Rejestracja: ndz 15 lut 2009, 02:29:59
Lokalizacja: Otóż z Poznania
Wiek: 37
Kontakt:

#3

Post autor: gruszecky »

hmmm ale te pozostałe to są witryny, tu jest forum, trzebaby ingerować w kod i nie wiem czy w ogóle to się uda.
: http://ttgarage.pl

a oto moja Funky JDM toczka:

viewtopic.php?t=18302
Hakier
Nałogowiec
Posty: 865
Rejestracja: czw 19 sty 2012, 09:36:16
Lokalizacja: Nowy Korczyn

#4

Post autor: Hakier »

No tak, spoko. Tylko po co?
Awatar użytkownika
Etman
Nałogowiec
Posty: 512
Rejestracja: śr 20 kwie 2011, 16:21:44
Lokalizacja: Sochaczew/Warszawa

#5

Post autor: Etman »

Fajna opcja by była, ale chyba nie da się, obecnie jest frotnowa strona forum, ale ja korzystam z chroma i mam miniaturgę c5g na pasku - taki sobie skrót zrobiłem, o!
kamil588
Podwójny As
Posty: 254
Rejestracja: sob 27 kwie 2013, 21:12:38
Lokalizacja: Małkinia

#6

Post autor: kamil588 »

HakerPL1 pisze:No tak, spoko. Tylko po co?
ernest90s pisze:ładnie by to wyglądało jakbyśmy mieli ładną miniaturę forum.
W tłumaczeniu na mongolski: żeby ładnie wyglądało
Hakier
Nałogowiec
Posty: 865
Rejestracja: czw 19 sty 2012, 09:36:16
Lokalizacja: Nowy Korczyn

#7

Post autor: Hakier »

a ja zawsze zakładałem że forum nie ma być piękne tylko przejrzyste i praktyczne ;)

ale cóż, działajcie, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

ps. kamil588, skąd ty znasz mongolski?
kamil588
Podwójny As
Posty: 254
Rejestracja: sob 27 kwie 2013, 21:12:38
Lokalizacja: Małkinia

#8

Post autor: kamil588 »

Tylu mongołów dookoła, a porozumieć się jakoś trzeba
ernest90s
Forumowy As
Posty: 155
Rejestracja: wt 27 sie 2013, 15:51:38
Lokalizacja: Warszawa

#9

Post autor: ernest90s »

Z tego co się zorientowałem przeglądarka sama wyszukuje takich obrazów na stronce. Więc tak jak napisałem nie znam się za bardzo na tym ale jakby ktoś wiedział jak to zrobić to było by czytelniej w operze...
ODPOWIEDZ