Centralny nie działa z jednej strony
Centralny nie działa z jednej strony
Mam zamontowany centralny zamek firmy Remotronix w swojej Hance i od pewnego czasu nie działa on z prawej strony drzwi. Sprawdzałem już wiązkę, która idzie od siłownika do sterownika i wygląda ona dobrze tzn. nie jest nigdzie przerwana ani też zgięta, zauważyłem również że ze z prawej strony gdzie nie działa siłownik nie idzie w ogóle otworzyć samochodu pilotem dopiero gdy stanę z drugiej strony centralny się załącza ale tylko w lewych drzwiach. Dodam że po sprawdzeniu wiązki wymieniłem również siłownik w drzwiach bo jego też podejrzewałem ale to nic nie dało.
Hmmm a jak masz ten centralny podłączony tzn. miałeś seryjnie centralny i dodałeś swoje siłowniki by było z pilota czy miałeś gołasa , dołożony ?
Ja tak też miałem że w prawych drzwiach nie łapał ale to była wina braku jednego kabla by się nie zamykał z powrotem ;\ Sprawdż antene alarmu możliwe że nie dobiera zbyt dobrze bo jest schowana w gąszczu kabli
Ja tak też miałem że w prawych drzwiach nie łapał ale to była wina braku jednego kabla by się nie zamykał z powrotem ;\ Sprawdż antene alarmu możliwe że nie dobiera zbyt dobrze bo jest schowana w gąszczu kabli
na dzień dobry możesz rozłożyć bardziej ta antene na wieksza powierzchnie, jak coś sie zmieni to moze juz dac do myslenia. Ja mialem tez problemy z centralka z prawej strony ale mam seryjna i wynikało to z silownika podłaczyłem go na krotko do akumulatora i sie obudzil. Ty masz sprawny silownik wiec obstawiałbym wiazke elektryczna