Kategorie
Kategorie
Myślę że należało by wprowadzić bezpośrednie kategorie i podkategorie dla warsztatu :
* silnik i układ napędowy
- układ smarowania
- układ chłodzenia
- układ zapłonowy
- ...
* układ kierowniczy
* układ hamulcowy
* zawieszenie
* elektryka
bo obecnie jest trochę bałagan...
* silnik i układ napędowy
- układ smarowania
- układ chłodzenia
- układ zapłonowy
- ...
* układ kierowniczy
* układ hamulcowy
* zawieszenie
* elektryka
bo obecnie jest trochę bałagan...
a wyobrażasz sobie jaki burdel będzie gdy wprowadzi się takie podkategorie?
teraz często widzę dopisek: "temat przeniesiony" bo jeden z drugim nie wiedzą gdzie dać swój problem przy tak niewielu działach, a nawet nie chcę myśleć co by było gdyby ktoś wprowadził jeszcze więcej tego.
jak dla mnie pomysł do dupy
teraz często widzę dopisek: "temat przeniesiony" bo jeden z drugim nie wiedzą gdzie dać swój problem przy tak niewielu działach, a nawet nie chcę myśleć co by było gdyby ktoś wprowadził jeszcze więcej tego.
jak dla mnie pomysł do dupy
Mi osobiście brakuje tylko działu "Układ hamulcowy". Poza tym i tak trzeba przenosić masę tematów bo jeden z drugim twierdzi, że zmiana lamp to "Detailing", albo problem ze skrzynią to ewidentnie dział "Zawieszenie". Już nie mówię, że jakieś 10% wszystkich tematów które powinny być w dziale "Warsztat" trafia do działu "Ogólne- Civic5G.pl".
Yhym. To załóżmy jeszcze dział "Wewnętrzna klamka prawych przednich drzwi".
Tematów ze wspomaganiem na całym forum jest 5, max 10- to za mało na kolejny dział. Więc spokojnie można dać taki temat w dziale "Ogólne", na pewno ani ja, ani żaden inny moderator się z tego powodu burzył nie będzie. Dobranie działu wymaga pewnej logiki, nie ma odpowiedniego działu, to szukasz najbardziej pasującego.
Tematów ze wspomaganiem na całym forum jest 5, max 10- to za mało na kolejny dział. Więc spokojnie można dać taki temat w dziale "Ogólne", na pewno ani ja, ani żaden inny moderator się z tego powodu burzył nie będzie. Dobranie działu wymaga pewnej logiki, nie ma odpowiedniego działu, to szukasz najbardziej pasującego.
koło i wahacz tylny w którym znajduje się łożysko jest elementem zawieszenia auta
tu masz dział: http://civic5g.pl/viewforum.php?f=5
jeśli tak podstawowych informacji nie masz na temat budowy auta to proszę, nie dawaj propozycji działów na forum
tu masz dział: http://civic5g.pl/viewforum.php?f=5
jeśli tak podstawowych informacji nie masz na temat budowy auta to proszę, nie dawaj propozycji działów na forum
choćbyś na chu** stawał i podskakiwał łożysko o którym wspomniałeś jest elementem zawieszenia i nic z tym nie zrobisz. działów na forum jest dokładnie tyle ile trzeba, a nawet bym powiedział że można by caraudio podciągnąć od elektrykę bo w większości chodzi w nim o sprawy elektryczne i zrobić jeden dział oraz detaling pod styling i też połączyć w jeden dział.