Umowa kupna błąd
Umowa kupna błąd
Witam mam pytanie . Kupiłem samochód i miał on współwłaściciela. są dane własciciela i współwłaścicela , ale właściel wypełniał wszystko tylko wsółwałsciciel podpisał , i jest bład przez kogo został wydany dowód i moje pytanie brzmi , czy mogę to wykreślić ? bo obok jest napisane organ który wydał właścicielowni i jest taki sam jak współwłaściciela . Da rade to wykreślić czy nie bardzo ? bo kurdze to 150 km jest drogi ;c
-
- Żółtodziób
SawikOSG dobrze mówi.ja miałem podobny problem tyle ze z peselem właściciela bo sie machnął o jedna cyferke.skreśliłem obok napisałem nowy poprawny.babka w urzędzie nic nie mówiła.tak wiec w miarę rozsądku można 'coś' skreślić i poprawić i nikt się nie doczepi.pamiętać jednak trzeba,żeby nie nakreślić po wszystkim.
Nie ważne przy czym stoisz.Ważne jak tym jeździsz.
Ja miałem podobną sytuacje z moim pierwszum autem, na mojej umowie nie było adresu współwłaściciela, tylko jego dane a adres właściciela i współwłaściciela był taki sam. i babka w urzędzie kazała mi napisać aneks do umowy z adresem współwłaścicela, tylko że współwłaścicel też musiał się pod tym podpisać.
Samochód bez gleby jest
jak kobieta bez piersi,
niby jezdzic można, ale czegoś brakuje...
jak kobieta bez piersi,
niby jezdzic można, ale czegoś brakuje...