Akumulatory
Akumulatory
Witajcie.
Od jakiegos czasu pracuje tez w hurtowni akumulatorow i pomyslalem ze gdyby ktos byl zainteresowany nowym akumulatorem to niech wali do mnie.W ofercie akumulatory markowych firm jak:Varta,Bosch,Centra,Forse,Gigawatt.504-700-232. problem jedynie w wysylce bo ja to ladnie fajnie zapakuje ale z kurierami bywa roznie.tymbardziej na ich magazynach.
Tematu nie zakladalem specjalnie w dziale gielda bo nic tu narazie nie wystawiam.Dopiero jak beda jakies zamowienia.Pozdro.
Od jakiegos czasu pracuje tez w hurtowni akumulatorow i pomyslalem ze gdyby ktos byl zainteresowany nowym akumulatorem to niech wali do mnie.W ofercie akumulatory markowych firm jak:Varta,Bosch,Centra,Forse,Gigawatt.504-700-232. problem jedynie w wysylce bo ja to ladnie fajnie zapakuje ale z kurierami bywa roznie.tymbardziej na ich magazynach.
Tematu nie zakladalem specjalnie w dziale gielda bo nic tu narazie nie wystawiam.Dopiero jak beda jakies zamowienia.Pozdro.
Nie ważne przy czym stoisz.Ważne jak tym jeździsz.
zobacz jaki koszt takiego aku bosch 0 092 s40 210, bo taki będzie interesował większość
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
...210 ma grube klemy
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
FEEDBACK
Tak tylko jesli chodzi o klemy to jak nie ma co to lepiej nie ruszac w nich kabli.te klemy skrecane to tylko mosiezne nie jakies tam z hipermarketu co sie zaraz lamia jak mocniej sie dokreci.ogolnie teraz jest taki wybor ze nie trzeba kombinowac.wszytsko sie dopasuje jak ma byc jak fabryka wypuscila
Zawsze takie fabryczne klemy co są w aucie można przeczyścić specjalnymi szczotkami drucianymi do tego celu.w kazdym sklepie motoryzacyjnym są takie szczotki dostępne.ja tak właśnie u siebie zrobiłem i jest cacy.pamiętajmy jednak ze klemy jak i bolce w aku najlepiej czyścic właśnie szczotka druciana nie papierem ściernym.a na bolce wazelina techniczna.
Ja za BOSCHA rok temu płaciłem 200zł W zwykłym motoryzacyjnym sklepie
Suzuki Swift
viewtopic.php?f=26&t=27583
viewtopic.php?f=26&t=27583