Tłumik środkowy do hb. Rozmiar??

Serce samochodu niedomaga ?
radziok

Tłumik środkowy do hb. Rozmiar??

Post autor: radziok »

Jaka jest maksymalna wielkosc puchy jaka da rede wcisnac w tunel srodkowy w hb :!: nie mam teraz dostepu do tunelu zeby to wymierzyc, a poszukuje tlumika srodkowego do swojej padaki. podstawowym kryterium jest srednica przelotu w okolicy 2 cali i tutaj raczej nie bedzie problemu z doborem. problem mam z wymiarami puchy. chcial bym wstawic jak najwiekszy w trosce o wlasny sluch ;) Wiem tez ze M-tech struga takie tlumiki, ktore pasuja i ladnie wyciszaja ale niestety cana mnie zabija...
z gory dzieki za odpowiedz.
zonk
Podwójny As

Post autor: zonk »

ziąą 200zł to niejest chyba zabojstwo? ja ci chodzi o dlugosc to seryjnie maja po 40cm dlugosci . Vidar wsadzal chyba 50cm np i placil 230 (?) zl

ale kup jak juz taki 40cm z mtecha i mysle ze wyciszy dobrze to :) ja taki kupilem do siebie :P
vidar

Post autor: vidar »

zonk dobrze gada. m-tech to solidna nierdzewka o średnicy 115 mm, wypełniona tymi dziwnymi rzeczami do tłumików (jakąś watą stalową czy coś takiego). Myślę że 200 PLN za takie cudo to niedużo.
Powiem Ci, że wszedł do tunelu bezproblemowo, ale lekko odstaje w dół, odrobinę więcej niż seryjny, który ma zdecydowanie mniejszą średnicę (chyba coś koło 90mm).
radziok

Post autor: radziok »

pamietasz Vidar jaka ten m-tech ma srednice :!:
Ostatnio zmieniony śr 25 lut 2009, 08:35:29 przez radziok, łącznie zmieniany 1 raz.
vidar

Post autor: vidar »

vidar pisze:solidna nierdzewka o średnicy 115 mm
:fish:
ODPOWIEDZ