Jaka jest maksymalna wielkosc puchy jaka da rede wcisnac w tunel srodkowy w hb :!: nie mam teraz dostepu do tunelu zeby to wymierzyc, a poszukuje tlumika srodkowego do swojej padaki. podstawowym kryterium jest srednica przelotu w okolicy 2 cali i tutaj raczej nie bedzie problemu z doborem. problem mam z wymiarami puchy. chcial bym wstawic jak najwiekszy w trosce o wlasny sluch Wiem tez ze M-tech struga takie tlumiki, ktore pasuja i ladnie wyciszaja ale niestety cana mnie zabija...
z gory dzieki za odpowiedz.
Tłumik środkowy do hb. Rozmiar??
zonk dobrze gada. m-tech to solidna nierdzewka o średnicy 115 mm, wypełniona tymi dziwnymi rzeczami do tłumików (jakąś watą stalową czy coś takiego). Myślę że 200 PLN za takie cudo to niedużo.
Powiem Ci, że wszedł do tunelu bezproblemowo, ale lekko odstaje w dół, odrobinę więcej niż seryjny, który ma zdecydowanie mniejszą średnicę (chyba coś koło 90mm).
Powiem Ci, że wszedł do tunelu bezproblemowo, ale lekko odstaje w dół, odrobinę więcej niż seryjny, który ma zdecydowanie mniejszą średnicę (chyba coś koło 90mm).