pas przedni i szyba czołowa
pas przedni i szyba czołowa
witam orientuje sie ktos jaka jest cena wspawania pasa przedniego ? tylko wspawania .. i cena wstawienia szyby czołowej.i tu tez cena tylko wstawienia.
Kazała mi wybrać.
Ona lub Honda..
Czasami za nią tęsknię
Ona lub Honda..
Czasami za nią tęsknię
Re: pas przedni i szyba czołowa
bede wiedzial za niecaly miesiac, bo tez bede mial wymienianywojskowy pisze:witam orientuje sie ktos jaka jest cena wspawania pasa przedniego ? tylko wspawania .. i cena wstawienia szyby czołowej.i tu tez cena tylko wstawienia.
- Drix
- Natchniony
Moze mi ktos powiedziec czy szyba czolowa w jajku jest taka sama jak w coupe? Gdzies czytalem , ze sa samochody do pierwszego slupka sa takie same, ale pytam dla pewnosci..
Czymś tam się jeździ.. http://civic5g.pl/viewtopic.php?p=11131192
Laskosz, niestety nie masz racji, szyba czołowa w coupe jest INNA niż w jajku. Wymieniałem ostatnio i mnie oświecili.. a razem z szybą za wymianę zapłaciłem 300zł.. a wspawanie pasa to chyba zależy od zakładu, który będzie Ci to robić, najlepiej popytać w takich o zakładach
OTO SHREK
green-ej1-by-nickooo-vt25890.htm
- Drix
- Natchniony
Jesteś w błędzieNickooo pisze:Laskosz, niestety nie masz racji, szyba czołowa w coupe jest INNA niż w jajku. Wymieniałem ostatnio i mnie oświecili.. a razem z szybą za wymianę zapłaciłem 300zł.. a wspawanie pasa to chyba zależy od zakładu, który będzie Ci to robić, najlepiej popytać w takich o zakładach
W mojej EJ2 też siedzi szyba od EG
Pytałem się chłopaków w zakładzie czy wszstko ok, mówią, że tak - szyba ładnie siedzi.
Powiedziałem im , że jest od EG to zrobili wielkie oczy i nie dowierzali
Nie mniej jednak PASUJE
- Laskosz
- Natchniony
Nie rozumiem skąd u nich te wielkie oczy, przecież od zawsze wiadomo że to jest to samo
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
- Drix
- Natchniony
Być może stąd , że pewnie chcieli więcej policzyć za szybę do EJ2Laskosz pisze:Nie rozumiem skąd u nich te wielkie oczy, przecież od zawsze wiadomo że to jest to samo
Kłóciłbym się co do tyłuBado pisze:Przecież coupe to przód od hb i tył od sedana
OTO SHREK
-
- Nałogowiec
Kształt klapy inny, zderzak i wydech na pewno pasujeNickooo pisze:Kłóciłbym się co do tyłuBado pisze:Przecież coupe to przód od hb i tył od sedana
Moja biała perełka
viewtopic.php?t=22221
viewtopic.php?t=22221