Swap Lusterk elektrycznych
Swap Lusterk elektrycznych
Zakladam temat z powodu iz interesuje mnie swap na elektryczne lusterka z manualnych i chcialbym sie dowiedziec cos na ten teamat i jakei moge napotkac przeszkody xD na pewno sa mi potrebne elektryczne lusterka przelacznik do sterowania i przewody jak wiecie cos an temat z czym moze byc klopot piszcie
kuźwa o czym ja myślałam jak to pisałem.... nie potrzebujesz boczków
jakbyś miał okazję to mógłbyś zorganizować sobie po taniości wiązki drzwiowe ale tego w sumie też nie trzeba tak do końca bo do lusterek idą chyba po 3 przewody, więc skręcić taką 'wiązkę' to nie filozofia.
Sorki jeszcze raz za wprowadzenie zamieszania... idę spać już, bo mi zaczyna na mózg padać. Pa!
jakbyś miał okazję to mógłbyś zorganizować sobie po taniości wiązki drzwiowe ale tego w sumie też nie trzeba tak do końca bo do lusterek idą chyba po 3 przewody, więc skręcić taką 'wiązkę' to nie filozofia.
Sorki jeszcze raz za wprowadzenie zamieszania... idę spać już, bo mi zaczyna na mózg padać. Pa!
I jak tam , doszedł do skutku ten swapik ? Bo ja też jestem w trakcie oczekiwania na lustra i myśle jak tu z drzwiami będzie . Bo kostka jest pod zaślepką i teoretycznie jest podłączona do puszki z bezpiecznikami - wiec chyba nie powinno być niespodzianek . Jak rozwiązałeś problem z wiązką w drzwiach ?
nie rozwinolem, ale zakladalem centralny zamek, tam to zrobilem w ten sposob ze przed tym wejsciem do drzwi co idzie cala wiazka, rozciolem ja i pod przewody tam dajmy na to zielono zolty i czerwono zolty podlaczylem przewody od centralki potem zobaczylem ktore to wyjscia wewnatrz drzwi i tam podlaczylem. nie musialem po prostu jej wyciagac trzeba uważac zeby przypadkiem nie przeciac przewodow od np glosnikow czy co tam masz w drzwiach