Czym jeździliśmy przed Hondą ???
Czym jeździliśmy przed Hondą ???
Chciałbym założyć taki wątek, aby zobaczyć jak długo błądziliśmy aż trafiliśmy na Hondę.
Osobiście moim pierwszym samochodem była honda Civic EG3 a obecnie jest EG4
Temat zapożyczony z www.h3m.pl
Osobiście moim pierwszym samochodem była honda Civic EG3 a obecnie jest EG4
Temat zapożyczony z www.h3m.pl
Ostatnio zmieniony pn 27 kwie 2009, 10:42:10 przez biedrona, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Obeznany
- Kontakt:
Moje Ej2 to tez pierwsze autko Wcześniej jeździłem Oplem Zafira 2.0 ojca, nawet szła Różni ludzie namawiali mnie na różne auta, dużo osób mówiło zebym wziął golfa któremu mówiłem stanowcze NIE Były też przymiarki do BMW E36 ale skonczyło sie na Hondzie i nie żałuje Trochę żałuję że to automat ale nie do konca
Ostatnio zmieniony ndz 14 gru 2008, 14:50:05 przez Pyrek, łącznie zmieniany 1 raz.
ja zaczynalem od malucha (5miesiecy - umarl ) potem Daihatsu Charade 1.0D (3 miesiace - po kapitalce silnika umarl ) nastepnie moje ulubione HONDA CRX (9 miesiecy - musialem sprzedac przed wyjazdem do UK) w UK kupilem na szybko stara Fieste (2 miesiace - potem nie dalo juz sie jezdzic ) za Fiesta byla Corsa '96 (6 miesiecy) no i teraz moja Hondzia Civic kochana rok musialem odczekac na kolejna Hanie
wow, duzo tego objezdzilem
wow, duzo tego objezdzilem
Muza to coś spadłeś na dno skoro miałeś kiedyś 300zx , Infiniti oraz forda F150...muzammil pisze:Nissan 300zx turbo, Infiniti J30, Audi 200, Mazda Xedos, Ford F150 no i teraz EG8.
no chyba , że miałeś przyjemność tylko nimi jeździć....
W temacie chodzi chyba o to jakie auto posiadaliśmy przed obecnym H...
Ostatnio zmieniony ndz 14 gru 2008, 19:48:54 przez sven, łącznie zmieniany 1 raz.
sven pisze:uza to coś spadłeś na dno skoro miałeś kiedyś 300zx , Infiniti oraz forda F150...
No ale teraz moja kolei ja zawsze miałem japończyki same, moim pierwszym autem i równocześnie prezentem od rodziców była Mazda 323 BG 93r. (bardzo fajne autko, tam popełniałem pierwsze błedy tuningowe ), nastepnie kupiłem już Honde, najpierw d15b7 w ej2, potem nieudana bardzo przygoda z ej6 z d16y7 no i wreszcie mam swoja kochaną ej1 z VTEC pod maską i póki co nie zanosi się na rozstanie
to byly auta zarejestrowane na mnie(czyli moje), bylo to w USA wiec moglem sobie na nie pozwolic. Niestety w polsce sa chore ceny wszystkiego dlatego jest Civic(choc wcale nie uwazam ze jest on w czyms gorszy niz tamte auta, wrecz przeciwnie - znaczy dla mnie najwiecej z moich dotychczasowych aut).sven pisze:Muza to coś spadłeś na dno skoro miałeś kiedyś 300zx , Infiniti oraz forda F150...muzammil pisze:Nissan 300zx turbo, Infiniti J30, Audi 200, Mazda Xedos, Ford F150 no i teraz EG8.
no chyba , że miałeś przyjemność tylko nimi jeździć....
W temacie chodzi chyba o to jakie auto posiadaliśmy przed obecnym H...