Czym myjecie swoje alufelgi?
Czym myjecie swoje alufelgi?
Siemanko, kupiłem ostatnio bbs'y i są strasznie usyfione jakąś lepką mazią..
Wy czym myjecie swoje alu?
Proszę o konkretne preparaty.
Pzdr.
Wy czym myjecie swoje alu?
Proszę o konkretne preparaty.
Pzdr.
Ja ze swojej strony polecam preparat z Car Plana, działa fajnie, IMO lepiej niż choćby Autoland, który to reklamuje się tym, że wygrywał testy w "auto świecie" czy "motorze" Ciekawy jestem jak wypada Sonax, chyba że mierzysz w wyższą półkę to pomyśl nad Meguiarsem, ale nie wiem czy warto
Jeśli felgi masz faktycznie usyfione, to zainwestuj w czyścik albo jakąś szczotkę specjalną do felg, bo ręką i gąbką po chwili będziesz miał dość
Jeśli felgi masz faktycznie usyfione, to zainwestuj w czyścik albo jakąś szczotkę specjalną do felg, bo ręką i gąbką po chwili będziesz miał dość
Z meguairs mam zestaw do lakieru i powiem że jest pro, ale cena też jest pro...
Na sonaxa mam zniżki, na autolanda i inne popularne też.
Czekam na dalsze opinie
Od siebie dodam że chyba nie warto wydawać na taką chemię więcej niż 50zł?
Na sonaxa mam zniżki, na autolanda i inne popularne też.
Czekam na dalsze opinie
Od siebie dodam że chyba nie warto wydawać na taką chemię więcej niż 50zł?
Ile byś nie włożył do tego interesu, to dobre koło podstawą sukcesu
- Walnuts.inc
- Nałogowiec
Kupiłem jakiegoś topdrive z tesco za 7zł.
Zobaczymy.
Jak mi nie przypasi to kupię meguairsa bo mam wosk i pastę i są kocur.
Zobaczymy.
Jak mi nie przypasi to kupię meguairsa bo mam wosk i pastę i są kocur.
Ostatnio zmieniony wt 22 maja 2012, 18:57:37 przez pasta725, łącznie zmieniany 1 raz.
APC Nielsena
stężenie 1:10, jak nie daje rady na większy syf to nawet 1:5 i pędzelkowanie. Obficie spłukać i po problemie. Litr Nielsena 30zł, a wychodzi w zależności od potrzeb nawet do 10 litrów roztworu, czyli sprzedasz auto, a nielsen będzie w garażu stał
Jak większy syf, to jeszcze przejeżdżam glinką?
stężenie 1:10, jak nie daje rady na większy syf to nawet 1:5 i pędzelkowanie. Obficie spłukać i po problemie. Litr Nielsena 30zł, a wychodzi w zależności od potrzeb nawet do 10 litrów roztworu, czyli sprzedasz auto, a nielsen będzie w garażu stał
Jak większy syf, to jeszcze przejeżdżam glinką?
Wczoraj czyściłem alufelgi w aucie rodziców preparatem K2 akra felgi pomimo tego że były bardzo zapuszczone doczyściły się i wreszcie wyglądają jak nowe, więc polecam
Suzuki Swift
viewtopic.php?f=26&t=27583
viewtopic.php?f=26&t=27583
- Electrolit
- Podwójny As