zoner AT

Robiłeś z kimś interesy ? Jesteś zadowolony z przebiegu transakcji ? A może miałes do czynienia z naciagaczem ? Podziel sie opinią.
Skiper
Forumowy As

zoner AT

Post autor: Skiper »

U tego pana kupiłem dokładke mugenowską. Miał u nas w dziale sprzedaży oferty owego przedmiotu, nadkola, maski itp wykonane z laminatu. Dogadałem się, przelałem kase dostałem informację że towar zostanie wysłany w najbliższy dzień roboczy (była sobota). Od tamtej pory kontakt się urwał. Minęły 3 tygodnie a dokładki dalej nie ma :/ nr gg do delikwenta 4390922 może komuś się uda skontaktować
glibo

Post autor: glibo »

ja u niego kupilem juz 4 rzeczy i nie mialem zadnego klopotu
zoner AT
Żółtodziób

Post autor: zoner AT »

Generalnie nie kłopotu z dostępnościa u mnie oferowanych elementów.Czasem tylko brakuje czegoś na składzie co moze wydłuzyć czas realizacji zamówienia.Staram sie mieć wszystko od ręki dostepne.Zdarzyc sie moze ,ze w jeden tydzień pójda mi wszystkie zapasy.
Jeśli ktos by potrzebował od ręki do lakierowania jakiś element bo terminy u lakiernika równiez ma napiete ,wówczas staram sie zrealizować zamówienie jak najszybciej.
Wiadomo wyjatkowa sytuacja wymaga podjecia odpowiednich kroków.
crony
Forumowy As
Kontakt:

Post autor: crony »

i jak tam dostales swoja dokladke? bo ja czekam na burte, na razie jest tydzien po obiecanym terminie dostawy, a sprzedawca nie daje znakow zycia...
crony
Forumowy As
Kontakt:

Post autor: crony »

no i przyszla burta, jakis miesiac po obiecanym terminie dostawy, ale gdzies tam tydzien temu dostalem info ze burta niedlugo bedzie u mnie, wiec ogolnie mimo slabego kontaktu i dosc duzego poslizgu w czasie realizacji wystawiam, POZYTYW
burta dobrze zapakowana, wyglada na wykonana profesjonalnie
pyszczorek

Post autor: pyszczorek »

powiem prosto z mostu nigdy juz u niego nie kupie ciezdko ze spasowaniem laminatu stara spiweka ze wyslał i na poczcie sie zapodziala itp koles jest daremny
zoner AT
Żółtodziób

Post autor: zoner AT »

pyszczorek pisze:powiem prosto z mostu nigdy juz u niego nie kupie ciezdko ze spasowaniem laminatu stara spiweka ze wyslał i na poczcie sie zapodziala itp koles jest daremny
Prosze napisać jaką częśc Pan u mnie kupował.Co jest powodem .Zawsze towar można u mnie wymienic. Pieniądze też moge oddać w źle zainwestowaną część.Co do terminów to sie zgodze jest czasem źle.ale swoja robote staram sie dobrze wykonywać.
młody
Nałogowiec

Post autor: młody »

żadnego kłopotu z zamawianymi rzeczami, polecam ;)
kwiatek87

Post autor: kwiatek87 »

1. Kontakt: forum c5g, Gadu-gadu.
2. Przedmiot: air duct i osłona stożka
3. Ocena: POZYTYWNA
4. Dobry kontakt i cena, trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę, ale towar w końcu dotarł. Polecam.
kubańczyk
Żółtodziób

lipa

Post autor: kubańczyk »

zamówiłem airduct i osłone stożka jakies 3 tyg temu chyba i cisza
KaniaSaper
Berbeć

Post autor: KaniaSaper »

Zamówiłem airduct i airbox 5 gen już dwa tyg temu i cisza. Dwa obiecane terminy wysyłki okazały się nie trafne i wciąż czekam. Mam nadzieję że w końcu otrzymam zamówione rzeczy...
Awatar użytkownika
gruszecky
Natchniony
Kontakt:

Post autor: gruszecky »

Otrzymasz , tylko się przypominaj, zoner ma towar wysokiej jakości ale kwestii terminowości nie opanował jeszcze do perfekcji ;). 2 tygodnie to względnie krótko czekasz :D
: http://ttgarage.pl

a oto moja Funky JDM toczka:

viewtopic.php?t=18302
Krzysiek15255
Podwójny As

Post autor: Krzysiek15255 »

Towar dobrej jakości i wszystko ok :) W kwestii dogadywania się słabiej ale paczka przyszła 4 dni po umówionym terminie wysyłki także jest dobrze. Poprostu facet robi robote i nie ogarnia trochę kontaktu ale POLECAM w 100%.
ODPOWIEDZ