światła stopu
światła stopu
Czołem.
Potrzebna mi pomoc tym razem z działu elek. mianowicie ostatnio robiłem przegub i sworzeń i pare dni nie jezdzilem samochodem. Wieczorem wracając do domu na swiatlach gosciu mi pokrzykuje ze nie mam stopów. Sprawdziłem żarówy - całe, bezpiecznik - cały. Dziwi mnie to że stało sie to z dnia na dzień tak naprawde. Nigdy w tym aucie nie miałem z elektryką problemów. Gdzie może leżeć przyczyna??
Pozdrawiam
Potrzebna mi pomoc tym razem z działu elek. mianowicie ostatnio robiłem przegub i sworzeń i pare dni nie jezdzilem samochodem. Wieczorem wracając do domu na swiatlach gosciu mi pokrzykuje ze nie mam stopów. Sprawdziłem żarówy - całe, bezpiecznik - cały. Dziwi mnie to że stało sie to z dnia na dzień tak naprawde. Nigdy w tym aucie nie miałem z elektryką problemów. Gdzie może leżeć przyczyna??
Pozdrawiam
(...) A wracając do tematu to czujnik niestety to nie jest. Zauważyłem że razem ze stopem przestało działać przeciwmgielne, tak jak w stopie i tu bezpiecznik cały, żarówka cała. Chyba czeka mnie wymiana przewodów.
Ostatnio zmieniony pt 18 lis 2011, 23:51:25 przez hubcio87, łącznie zmieniany 1 raz.
hubcio87 podjedz do jakiegoś elektryka bo bardzo możliwe, że coś z przewodami tak jak pisałeś
posprawdzałeś instalacje przy lampach ?
posprawdzałeś instalacje przy lampach ?
Ostatnio zmieniony pt 18 lis 2011, 23:50:18 przez młody, łącznie zmieniany 1 raz.
tak, posprawdzałem. na bank przewody bo na krótko nawet nie bierze...
Ostatnio zmieniony pt 18 lis 2011, 23:50:03 przez hubcio87, łącznie zmieniany 1 raz.