Lampy w stylu "prawie jak US/JDM" - FOTOSTORY
Sory, że odkopie temat, ale chce zrobic światla usdm i kurde, niewiem jak zacząć .
To jest lewa lampa od strony pasażera :
I jak zrobić wniej dziure, bo jeden otwór jest zaślepiony, a jedna dziura jest od światła cofania.
Po lewej wiązka właśnie od tej lampy , a po prawej wiązka dwu włóknowa od lampy zewnętrzej.
I mam pytanie co zrobić, jak podlaczyć ,zeby zrobić z tego światla usdm ?
To jest lewa lampa od strony pasażera :
I jak zrobić wniej dziure, bo jeden otwór jest zaślepiony, a jedna dziura jest od światła cofania.
Po lewej wiązka właśnie od tej lampy , a po prawej wiązka dwu włóknowa od lampy zewnętrzej.
I mam pytanie co zrobić, jak podlaczyć ,zeby zrobić z tego światla usdm ?
" nie lubimy robić , lubimy się wozić <3 " Honda ?
- Walnuts.inc
- Nałogowiec
-
- Natchniony
szczere słowa hahahahHakerPL1 pisze:zadzwoń wieczorkiem do wróżbity macieja z tvn-u to ci na pewno powie
a tak poważnie to skąd ktokolwiek ma wiedzieć co spierniczyłeś? podjedź do mnie czy do kogokolwiek kumatego autem to ci popatrzy i powie co spierniczyłeś. no niestety nikt tutaj nie jest jasnowidzem
"Nie trąb gdy zwalniam, jadę na glebie, zaraz wahaczem, o coś przyjebie"
a czemu wsteczny ci swieci na taki dziwny kolor czy to tylko fotka tak oddaje
cos pomylilem w kablach. popatrz jak masz z prawej i porownaj z lewa strona
cos pomylilem w kablach. popatrz jak masz z prawej i porownaj z lewa strona
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
przetnij ten czerwono zółty co idzie do burty i połącz z zielono białym bodajże oczywiście nie przecinając go i powinno działać.
wszystko to robisz w bagażniku oczywiście, żebyś nie musiał ciągnąć dodatkowego kabla w burtę bo chyba w żadnej wersji stop nie był podłączany do burty
oczywiście przeciwmgielne nie będą wtedy działać bo będziesz miał tam stop
wszystko to robisz w bagażniku oczywiście, żebyś nie musiał ciągnąć dodatkowego kabla w burtę bo chyba w żadnej wersji stop nie był podłączany do burty
oczywiście przeciwmgielne nie będą wtedy działać bo będziesz miał tam stop
a to nie jest uniwersalne ja miałem w tych w klapie kable podcignięte, tyle ze do kostki w lampie juz nie dochodziły.
nie wiem jak jest w haczu. ile kabli dochodzi ci do kostki. od strony wiązki co masz w bagazniku ( nie od samej lampy)?
nie wiem jak jest w haczu. ile kabli dochodzi ci do kostki. od strony wiązki co masz w bagazniku ( nie od samej lampy)?
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
FEEDBACK
Weź rozmontuj te wiązki po prostu, ustaw pod tym samym kątem co na zdjęciach i podłączaj kolor do koloru, to jest łopatologicznie proste tylko trzeba trochę pomyśleć. Sam nigdy nie zajmowałem się elektryką a zrobiłem to bez najmniejszych problemów.michasxd pisze:tak, tak jak mówisz.
Nie nie przeciągłem, nie wiem który kabel gdzie itd. a wiesz, wole się nie bawić, bo czasami coś spale
I wyrzuć odbłyśnik z lewej lampy w burcie bo nierównomiernie świeci z prawą lampą .
-
- Podwójny As