Lampy w stylu "prawie jak US/JDM" - FOTOSTORY
kompletnie nie rozumiem, i pierwsze moje wyobrażenie było że mówisz o trzy włóknowej żarówce, a o takiej nigdy nie słyszałem... również czekam na film.kruszyk pisze:Ceelx juz Ci tlumacze na pozycyjne idzie prad 12v na drugie wlokno przeciw mglowe idzie prad 10v a na stop 12v i po klopocie. Wiktor musza byc dwuwloknowe oprawki do zarowek
no jakos to swieci.
rob manual i chwal sie jak to zrobiles, moze ktos podchwyci
rob manual i chwal sie jak to zrobiles, moze ktos podchwyci
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
znaczy sie jakas zwora jest
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
FEEDBACK
właśnie skończyłem montować oryginalne lampy usdm przerobione na 4x postojowe oraz 4x stop i też miałem dylemat jak podpiąć przeciwmgielne. doszedłem do wniosku ze nie ma co kombinować i dałem przełącznik (przełączalny oczywiście, nie włącz-wyłącz) w bagażniku który przełącza mi między stopami a przeciwmgielnymi (których i tak nigdy nie używałem) a które mogą przydać się choćby podczas przeglądu
tak jak mówiłem nie działają jednocześnie, przełączam w razie potrzeby ze stopów na przeciwmgielne
takie coś zamontowałem:
pstryknę w jedną stronę mam dodatkowy stop, pstryknę w drugą mam dwa działające przeciwmgielne
przełącznik jest wrzucony pod plastik w bagażniku mniej więcej tam gdzie koło zapasowe, nie montowałem go nigdzie bo i po co
takie coś zamontowałem:
pstryknę w jedną stronę mam dodatkowy stop, pstryknę w drugą mam dwa działające przeciwmgielne
przełącznik jest wrzucony pod plastik w bagażniku mniej więcej tam gdzie koło zapasowe, nie montowałem go nigdzie bo i po co
- Walnuts.inc
- Nałogowiec
Dziś jeszcze raz podchodziłem do sprawy i wydaje mi się że tych lamp po prostu nie da się rozkleić. Każda próba kończyła się mikropęknięciem więc dałem sobie spokój po 2 razach. Muszę poszukać lampę od angielki..
Problem rozwiązałem wyciągając odblask z lewej lampy, na 2 stronie użytkownik pawello0071 pokazał efekt świecenia bez odblasku i bardzo mi się spodobał .
Problem rozwiązałem wyciągając odblask z lewej lampy, na 2 stronie użytkownik pawello0071 pokazał efekt świecenia bez odblasku i bardzo mi się spodobał .