Przelotówka

Serce samochodu niedomaga ?
NeoN

Post autor: NeoN »

polecam 2'25 ja mam z ocynkowanej rury 4-2-1 jebej i tylko końcowy SS od MB6
jest gitesssss
eXcential

Post autor: eXcential »

zamiast kata: http://allegro.pl/item617724412_awg_tlu ... chowa.html

zamiast środkowego: http://allegro.pl/item617724113_awg_tlu ... cz_wa.html

Mam zamiar to połączyć 2' rurkami z dedykowanym ulterem. Zda egzamin w d16z6? Będzie cicho?
rutkose

Post autor: rutkose »

Tez sie podlaczam pod to pytanie, gdyz mysle o podobnym setup-ie. Ciekawi mnie, czy te tlumiki na wejsciach/wyjsciach maja 2", aby uklad sie nie zwezal.
eXcential

Tam u tego sprzedawcy możesz też kupić same rurki proste ale też i gięte w różnych kontach. Do wyboru masz różne średnice samych rurek jak i tych wejsciowych/wyjsciowych tłumików. Ciekawe czy przygotowałby cały wydech do hondy gdyby podesłało mu się gotowy schemat
rutkose

Ooooooo ciekawe. Na uklad 2" oparty na 2 przelotowych byłbym chętny :) Można byłoby coś z tym gościem pokombinować :)

Szczerze jeśli chodzi o średnice rur to już zgłupiałem, czy liczy się średnica zewnętrzna, czy wewnętrzna. Była akcja, że ktoś u tłumikarza zamówił układ 2" i ten mu zrobił, ale na śred. zewnętrznej i przy odbiorze był dym bo gośc dostał praktycznie to samo co miał na aucie.
szczepan358

Post autor: szczepan358 »

no ciekawe czydalo by sie cos pomyslec, a srednica to wew 2", tylko problem z rurami mam w mojej okolicy bo wszedzie maja grubosc scianki ok 3mm to bedzie tone wazyl taki wydech, najchetniej to kwasowke bym przygaranal, moze ktos wie gdzie w okolicy torunia, bydgoszczy, gniezna, konina mozna dostac kwas 2" i kolanka??? albo chociaz cienkoscienna rure 2" i kolana
rutkose

Może podejmie się ktoś grupowego??:D
eXcential

Przydałby się jakiś dokładny schemat naszego wydechu, żeby wiadomo było co zamawiać. Ja na dniach postaram się wjechać na kanał i wszystko pomierzyć, może uda mi się jakiś schemacik ogarnąć
rutkose

No tak, tylko, że będzie pewnie różnica w długości między coupe, sedan i hatchback. A ty czym jeździsz??
Aciulek
Potrójny As

Post autor: Aciulek »

EH3 laleczka z kanady :D
no będzie różnica, sam mam 2" z kupy i jest trochę roboty żeby spasować do hb
rutkose

I właśnie tego się obawiałem.
ODPOWIEDZ