Furmanetka na długą trasę...

Dyskusje ogólne.
BartekGib
Nałogowiec

Post autor: BartekGib »

No to negocjuj, negocjuj :)

Jeżeli warto to czemu nie ;)

Nie patrz tak szczególnie na rocznik, bo to jest czasem złudne. Jak masz dobrą sztukę, zadbaną z pewnych rąk to jest więcej warta aniżeli coś nowszego, ale nie tak utrzymanego z niespodzianką pod maską. Zwłaszcza wśród VAG'ów.
A&B pisze:If you don't play you'll never win.
Czarny
Pełnoprawny User

Post autor: Czarny »

BartekGib pisze:No to negocjuj, negocjuj :)

Jeżeli warto to czemu nie ;)

Nie patrz tak szczególnie na rocznik, bo to jest czasem złudne. Jak masz dobrą sztukę, zadbaną z pewnych rąk to jest więcej warta aniżeli coś nowszego, ale nie tak utrzymanego z niespodzianką pod maską. Zwłaszcza wśród VAG'ów.

kurna twarda suczka , zna się w tych klockach i wkurza mnie ona bo się ciągle szczerzy na mnie jak bym jej ciastko obiecał , jeżeli uda mi się zejść poniżej 7L/100km hanka to nią trochę pośmigam w trasach i jak się ona wreście zdecyduje to biorę od niej samochód. nie chce pokazać ,że mi zależy bo zobaczy i jak mi pierszego maja cenę to mi oczy padną , dlatego nie lubię kobit
brunetek sprzedających samochód , bo ona opykana w samochodach lepiej niż ja , a blondynką to ci by puściła za bezcen ... jak koleszka mój kupił cinquecento za 350zł a ceniła 750 :)
interesy życia, do 22 września jeżeli mi nie zleci z ceny to jadę na giełdę z tatą w belgi jest co wybierać :)
Expertise: Scooter Tuning the optical and mechanical
Awatar użytkownika
K23
Natchniony
Kontakt:

Post autor: K23 »

nie chce pokazać ,że mi zależy bo zobaczy i jak mi pierszego maja cenę to mi oczy padną , dlatego nie lubię kobit
brunetek sprzedających samochód
Nie jestem w stanie pojąć tego fragmentu wypowiedzi... :D
Jest styczeń, a Ty do września będziesz kobietę męczył? Nic innego rozsądnego przez 9 miesięcy nie znajdziesz?
Czarny
Pełnoprawny User

Kwapcio23 pisze:
nie chce pokazać ,że mi zależy bo zobaczy i jak mi pierszego maja cenę to mi oczy padną , dlatego nie lubię kobit
brunetek sprzedających samochód
Nie jestem w stanie pojąć tego fragmentu wypowiedzi... :D
Jest styczeń, a Ty do września będziesz kobietę męczył? Nic innego rozsądnego przez 9 miesięcy nie znajdziesz?
znajdę , ale narazie na polandzie jestem i smiganie cieniasem mi się znudzilo idzie na sell i miałem w zimę nie jeździć hondą lecz musi choć raz poznać zimę na swojej skórze :)
wiesz mi nie zależy na 2 samochodzie , tylko , że jak są rodzice to mi narzekają , że nie mam samochodu w 4/5D ...
soulem
Forumowy As

Post autor: soulem »

Czarny pisze:że jak są rodzice to mi narzekają , że nie mam samochodu w 4/5D ...
??!!

To kto jeździ tym autem?! Ty czy rodzice? Zresztą skoro auto więcej stało to co tu narzekać, że nie jest 4/5d ?! :bangin:

Trochę też nie rozumiem... Wcześniej pisałeś, że rodzice mogą Ci dołożyć do auta 10 tys euro. Później, że brakuje Ci do Octavi ~2k pln. To już nie mogłeś się skusić i wziąć od rodziców te 2k?! Skoro proponują tyle w euro to w pln żaden problem dla nich...
BartekGib
Nałogowiec

Gubimy się gubimy się :bangin:
Awatar użytkownika
K23
Natchniony
Kontakt:

Post autor: K23 »

soulem pisze: Skoro proponują tyle w euro to w pln żaden problem dla nich...
Może kantoru po drodze nie ma, a babka w euro nie przyjmie... :afro:
Czarny
Pełnoprawny User

soulem pisze:
Czarny pisze:że jak są rodzice to mi narzekają , że nie mam samochodu w 4/5D ...
??!!

To kto jeździ tym autem?! Ty czy rodzice? Zresztą skoro auto więcej stało to co tu narzekać, że nie jest 4/5d ?! :bangin:

Trochę też nie rozumiem... Wcześniej pisałeś, że rodzice mogą Ci dołożyć do auta 10 tys euro. Później, że brakuje Ci do Octavi ~2k pln. To już nie mogłeś się skusić i wziąć od rodziców te 2k?! Skoro proponują tyle w euro to w pln żaden problem dla nich...

mówiłem , że rodzicie mogą mi dołożyć , nie brakuje mi kasy na tą octavie , ale sam popatrz na ceny octavi 99r kupisz za 8tyś już a ona chce 10tyś nie dam jej zarobić ja wiem , że ona za octavie dała 5900zł + przerejestrowanie niech ją wyniosło 1500zł to wychodzi 7400zł a ona chce 10 tyś nie jestem głupi jak już się dowiem ile kogoś samochód kosztuje to nie dam się wydoić ;D

ja jeżdżę furą, moja mama jak wsiada za kółko to radze uciekać jak najdalej :D a tata jak testował calibre 2.0 w co miałem ( kupa rdzy ale za cene 1000zł w 2009 nie było co kupić)
to zmieniał biegi 1 , 3 , 5 ^^ haha ;D , jedynie z kim mogę dzielić furę to z bratem rodzonym troszkę starszym , ale on ma tą swoją astre tourer sport z tym 2.0 silnikiem to wątpię , że wsiadzie do mojej fury ... i powiem wam jak na nowy samochód z salonu jakoś głośno silnik chodzi ten ecotec 2.0 .

temat do zamknięcia poluje na tą octavie jak nie to może accord wleci lub coś aby było 4/5d
mi pasuje civic v i to mi starcza i wystarczy na parę lat mi nie przeszkadza 2/3d ale jak rodzice są to normalnie mam ochotę pokroić civica tak aby miał drzwi jak mazda 7
soulem
Forumowy As

Post autor: soulem »

Czarny pisze:temat do zamknięcia poluje na tą octavie jak nie to może accord wleci lub coś aby było 4/5d
Czyli tak jak mówiłem, zrobisz jak uważasz a temat nic w tym Ci nie pomógł - oczywiście bez urazy ;) A o jakim accordzie mówisz skoro auto miało być ekonomiczne? Który model? Patrząc po zakresie gotówkowym masz na myśli chyba Vgen, a on raczej z ekonomią dużo wspólnego nie ma.
Czarny pisze:mazda 7

A co to takiego?! Nie chodziło Ci przypadkiem o Mazdę RX-8? :happy:

Tak na zamknięcie tematu, jeśli wiem, że fura zadbana i miałbym odpowiednią kasę to gó*no by mnie to obchodziło kto ile za nią zapłacił, jestem w stanie zapłacić za pewny egzemplarz więcej niż średnia rynkową - w ramach rozsądku. Jeśli babce udało się kupić w okazyjnej cenie to jej szczęście, jeśli Tobie uda się kupić tą (absolutnie pewną i wartą swoich pieniędzy, która w ogólnym rozrachunku może przynieść oszczędności zamiast ratować niepewnego trupa ) octavie w wyższej cenie to także Twoje szczęście ;) W dzisiejszych czasach dobrą furę dostać to naprawdę trzeba mieć szczęście...
Czarny
Pełnoprawny User

tak chodziło mi o RX-8 fajne rozwiązanie ale nie wygodne z tyłu :).

wiem , że w tych czasach nie kupisz porządnego samochodu , na moich oczach kolo w audi a4 b5 cofał licznik , ale i tak było poznać bo za bardzo wyeksploatowane jak na 180tyś z 460tyś :)
ale takie życie zobacz sobie na zagranicznych stronach aukcyjnych ile maja np przejechane golfy IV a w jakim stanie po czasie Jaki przebieg ma w PL ten samochód. albo czemu na tablicy.pl na gostyninie stoi golf IV 2/3d grafit 1.4 benzyna , 99r i cena 4999 do negocjacji :huh:
Awatar użytkownika
Laskosz
Natchniony

Post autor: Laskosz »

Czarny pisze:golf IV 2/3d grafit 1.4 benzyna , 99r i cena 4999 do negocjacji :huh:
nawet tych pieniedzy bym za niego nie dał :P A to że coś ma licznik cofnięty to nie wiem czy to znowu taka dziwna sprawa. Większość ma cofnięte i dlatego jak się ogląda samochód to w ogóle się nie wolno sugerować cyferkami na liczniku
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
BartekGib
Nałogowiec

A dla mnie względem tematu - coś się ruszyło w końcu w sprawie decyzji, Octavii, innych propozycji ? :) Bo to mnie ciekawi.
ODPOWIEDZ