Czym jeździliśmy przed Hondą ???
-
- Żółtodziób
U mnie był maluch zielony, szary, czerwony, był też bis i 125 ,potem łada, polonez, skoda favorit. od 1995 honda civic a w między czasie jeszcze trochę tego było. np. eclipse 3,8l GT rudy 4g- 4lata go miałem i spalił paliwa za tyle ile kosztował.
To Pan juz swoje lata masz ze tyle zes Pan furek obskoczyl
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
ale żeś Andzior trafił na forum, teraz Ci młodzież przed trzydziestką na "Pan" będzie mówić
- Cukierek25
- Pełnoprawny User
Ale ze jak od 1995 honda? Toz ja sie wtedy rodził, a Pan juz honda jezdzil?
Ja w podstawowce mialem malucha z super audio 4slosnikami od kompa i wydmuszka (brak tylnej kanapy) co dawalo mega przyśpieszenie na wiosce i pozniej jak prawko to same hondy
Ja w podstawowce mialem malucha z super audio 4slosnikami od kompa i wydmuszka (brak tylnej kanapy) co dawalo mega przyśpieszenie na wiosce i pozniej jak prawko to same hondy
Chłopaki- nie pan tylko Andziorek. Jak z promu zjechała miała tylko 7km. Od razu mnie urzekła.
- Cukierek25
- Pełnoprawny User
I jeszcze dwa pytania, tak juz dla formalnosci.
Jak masz na imie, i jak dlugie masz wlosy?
Jak masz na imie, i jak dlugie masz wlosy?
Kupiłem jako mienie przesiedleńcze z ameryki. Koszt w 1995 to 42000pln. Włosy mam na 56 długie na głowie Andrzeja.
- nitro2112
- Potrójny As
- Kontakt:
No to ja mając 14 lat dostałem od brata fiata Uno 1.4 z praktycznie skończonym sprzęgłem i z śladowymi ilościami podłogi. Było w moich rękach przez cały okrągły tydzień póki rodzice nie wrócili z wakacji. Wpie*dol jaki dostałem po tym jak doniósł na mnie sołtys był... Warty każdej chwili spędzonej z tym szatanem. Auto oczywiście od razu pojechało na złom po tym incydencie