Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! :]
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
czekaj czekaj, jak to było, mi kiedyś na innym forum jak się spiąłem że mnie wkurzają to powiedzieli że "to nie jest forum merytoryczne tylko lajfstajlowe" . to tu też jest, ale wiedze też mamy. Dżejkop , więc jakby co to generalnie chętnie dzielimy się wiedzą, ale musisz też coś od siebie dać, na przykład powiedz coś śmiesznego czasem na bryboxie, albo na przykład poinformuj nas o długości swoich nóg od pięt do kolan włącznie z kolanem, czyli od przodu mierzone
Ma to sens...za bardzo spiełem poślady .
I wedlug tych danych admin pozniej jest w stanie ustalic numer konta, adres zameldowania, zamieszkania i aktualne polozenie z dokladnoscia do jednego metra.
Numer konta potrzebny do sciagania oplaty za hot łilsy.
Edit:
Za serwer.
Numer konta potrzebny do sciagania oplaty za hot łilsy.
Edit:
Za serwer.
Ostatnio zmieniony pt 18 gru 2020, 13:49:49 przez Rumpel, łącznie zmieniany 1 raz.
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Na żywo też handluje dobrymi wyrazami z gwary poznańskiej. BADEJKI dla mnie to wyraz szef.
"Ej a wy macie BADEJKI?"
- Drix
- Natchniony
Zjebales. Oni nie mówia "ej" tylko "tej"
Czymś tam się jeździ.. http://civic5g.pl/viewtopic.php?p=11131192
.awruK Wiedziałem, że o czymś zapomniałem
Witam, wszystkich z pokładu mojej EG D15B.
- Logan
- Administracja
- Kontakt:
Siema. no to pochwal się w odpowiednim dziale tym cudem
Siema
http://autobezsens.blogspot.com/ - mój blog o motoryzacji dziwnej, choć nie tylko. Zapraszam!
- gruszecky
- Natchniony
- Kontakt:
No i co z tym d15b , mowze co się dzieje z tym d15b
- nitro2112
- Potrójny As
- Kontakt:
no siemanko pokaż to d15b
W sumie nadrabiając zaległości - cześć wszystkim, fajnie że jeszcze jakieś forum działa bo grupy gejsbukowe przyprawiają mnie o mdłości Jestem Mateusz, mieszkam w Toruniu i wreszcie doczekałem się pierwszej w życiu hondy Oprócz niej na stanie jest jeszcze E46, które aktualnie przerabiam wizualnie na M3 Touringa, Renault 21 które sobie trzymam przysłowiowo pod kocykiem w garażu jako jaktajmera i Astra F 1.6 które pewnie niedługo stanie się foremnym, metalowym sześcianem pozdrawiam
Uwaga frajerzy...
- Logan
- Administracja
- Kontakt:
No hej, fajnie, że też rzygasz grupami fejsbugowymi.
Rozstrzał dość duży w autach
Rozstrzał dość duży w autach
Rozstrzał duży bo lubię wszystkie fajne auta I uważam że w prawie każdej marce się coś ciekawego znajdzie
Ostatnio zmieniony pt 08 paź 2021, 10:01:25 przez emtees, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga frajerzy...
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Witam Ciebie na tym specyficznym forum i poka tego turasa oraz Renault 21! Zapraszamy do założenia tematów w dziale pozostałe.emtees pisze: ↑pt 08 paź 2021, 07:23:07 W sumie nadrabiając zaległości - cześć wszystkim, fajnie że jeszcze jakieś forum działa bo grupy gejsbukowe przyprawiają mnie o mdłości Jestem Mateusz, mieszkam w Toruniu i wreszcie doczekałem się pierwszej w życiu hondy Oprócz niej na stanie jest jeszcze E46, które aktualnie przerabiam wizualnie na M3 Touringa, Renault 21 które sobie trzymam przysłowiowo pod kocykiem w garażu jako jaktajmera i Astra F 1.6 które pewnie niedługo stanie się foremnym, metalowym sześcianem pozdrawiam
Witam serdecznie po 15 latach
Witam wszystkich użytkowników civic 5g Może to nie miejsce aby wylewać taki post na tej stronie ale chciałem się podzielić ta historia w skrócie. 2005 zakupilem. 1 honde civic 1.4 r.1994 później honda civic coupe później kolejny civic itd az do dnia dzisiejszego . W telefonie znalazłem swój stary login i hasło tego forum postanowiłem sprawdzić i jestem po 15 latach starszy z inną honda też civic też czarna . Wszystkich serdecznie pozdrawiam pasjonatów hondy civic.