Lampy w stylu "prawie jak US/JDM" - FOTOSTORY
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Odgrzeję temacik z banalnymi pytaniami. Co będzie jeśli nie daj boże dostanie się strzała w dupsko i policjant się poprzygląda i zobaczy, że nie ma tego odblasku? Jest to jakaś tam ingerencja w światła i brak fragmentu oświetlenia, który był seryjnie, a został zlikwidowany. Czy w ogóle kto kolwiek miał problemy z lampami usdm, lub ma informacje z pewnego źródła, że nie ma czego się bać?
Kwapcio23,
siemasz, przypadkiem nie latasz czerwonym civiciem z rozpórką z tyłu na TKN-ach ?
co do twoich pytań, myślę że jeżeli ktoś cię rąbnie z tyłu dosyć porządnie to nikt nie będzie sprawdzał, czy na lampie są odblaski, czy też nie, i nikt ci tego nie udowodni że ich tam wcześniej nie było.
Co do USDM muszę zrobić u siebie
siemasz, przypadkiem nie latasz czerwonym civiciem z rozpórką z tyłu na TKN-ach ?
co do twoich pytań, myślę że jeżeli ktoś cię rąbnie z tyłu dosyć porządnie to nikt nie będzie sprawdzał, czy na lampie są odblaski, czy też nie, i nikt ci tego nie udowodni że ich tam wcześniej nie było.
Co do USDM muszę zrobić u siebie
-
- Berbeć
-
- Berbeć
Polecam mieć dwie te same lampy wewnętrzne (te w burtę). Jak miałem najpierw jedną z odbłyśnikiem a drugą bez...i troszkę inaczej świeciły. Ta z odbłyśnikiem tak jakby bardziej w punkt niż ta bez. Teraz mam oby dwie bez odbłyśników i wygląda naprawdę fajnie.
Foto nie ilustruje tego bo jest słabej jakości, ale na żywo widać
Foto nie ilustruje tego bo jest słabej jakości, ale na żywo widać
jezeli bedziesz mial przeciwmgielny to nie ma do czego
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
odblaski masz w zew lampach
a jak juz tak wchodzimy w policje, to jak beda chcieli to przyczepia sie do glosnosci twojego wydechu
a jak juz tak wchodzimy w policje, to jak beda chcieli to przyczepia sie do glosnosci twojego wydechu
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
FEEDBACK