Podświetlenie regulacji nawiewu i wskaźnik paliwa
Panowie tylko jest jedna zależność... W licznikach i nawiewach EDM jeśli damy zwykłe żarówki światło jest biało/żółte, a kapturki powodują, że jest bardziej białe. Natomiast w liczniku JDM i panelu JDM jaki pokazał Hakier też są zwykłe żarówki bez kapturków, ale w końcowym efekcie podświetlenie jest amberowe. Nie wiem jak w nawiewie ale w liczniku jdm pod tarczami są takie plastikowe elementy rozpraszające światło, które pewnie też odpowiadają za amberowe podświetlenie. Co do licznika sprawdzone na moim bo jak wymieniałem żarówki to zaskoczyłem się że są zwykłe przeźroczyste a nie barwione na pomarańczowo.
U mnie licznik jest podświetlany oem na zwykłych przeźroczystych żarówkach, a w nawiewie są żarówki pomarańczowe bosma T5 :
Zdjęcia kiedyś tam przypadkiem zrobione dlatego tak mało nawiewu widać.
U mnie licznik jest podświetlany oem na zwykłych przeźroczystych żarówkach, a w nawiewie są żarówki pomarańczowe bosma T5 :
Zdjęcia kiedyś tam przypadkiem zrobione dlatego tak mało nawiewu widać.
- Laskosz
- Natchniony
A jakby pomalować granatową farbką do witraży to pewnie będzie jak w oem
VTEC - there is no better way to fly
viewtopic.php?t=12878
viewtopic.php?t=12878
nie łatwiej kupić pomalowane już żaróweczki na wybrany kolor?
ludzie czytajcie do jasnej cholery ten temat i myślcie...
za niedługo kończę blacharkę w swoim nowym nabytku i zaczynam walkę z podłączeniem u siebie takiej klimy
tu kolega wrzucał link w jednym z pierwszych postów...Grzybohun pisze:http://allegro.pl/zarowka-r5-t5-w1-2w-1 ... 11157.html
ludzie czytajcie do jasnej cholery ten temat i myślcie...
tak jak zauważyłeś jest to w pełni automatyczna klima wypuszczana tylko na rynek japońskiPiecho pisze:Swoją drogą Hakier co to za dziwny panel kontroli nawiewu?
za niedługo kończę blacharkę w swoim nowym nabytku i zaczynam walkę z podłączeniem u siebie takiej klimy