nie zyje czy przezył
- Walnuts.inc
- Nałogowiec
pewno przepala resztki ropy co jeszcze gdzies sie blakaja, tym bardziej jak nie zmieniles filtra paliwa,zreszta po odkreceniu kurka ze spodu zbiornika nie liczyl bym ze wszystko do cna wyleci na bank jeszcze cos ropy(mieszanki ropy z paliwem )zostalo dolales wahy zrobilo sie takie paliwko mieszane wiec przez pewnie jeszcz pare km... ze 2 tankowania moga sie pojawic jakies cyrki... chyba ze zalales do pelna to po drugim zatankowaniu powinno juz byc git...
d13 dobrze wiedzieć...damianek12 pisze:Sitko?;p masz jedynie w pompce paliwa znajdującej się w baku.
a swoją drogą trochę ostatnio jeździłem klinem ( polecam najlepszy silnik diesla na świecie )
i potem jak przesiadłem się do hondy przez pomyłke włożyłem pistolet od diesla i nie chciało nawet wejść
po 3 zatankowaniu byly klopoty jak by nie mal sily jchac na malych obrotach czy cos dopiero po chwoli wrocilo wszystko to normy zaciekawilo mnie to poniewarz teorytucznie po zmianie filtra i po spuszczeniu wachy nie powinno byc juz ropy tym bardziej ze to 3 tankowanie
mam do sprzedania koncowke tlumika vm sport bass system jakos tak i 4 aluski 2 z oponami pirelli p600 i 2 z przebitymi oponami chetnych prosze kontakt priv (pardzo pilne ubezpieczenie sie konczy i musze wykupic;p)
mam do sprzedania koncowke tlumika vm sport bass system jakos tak i 4 aluski 2 z oponami pirelli p600 i 2 z przebitymi oponami chetnych prosze kontakt priv (pardzo pilne ubezpieczenie sie konczy i musze wykupic;p)