Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! :]
Dziś zatelefonował do minie facet z ogłoszenia sprzedaży mojej Alfy Romeo 166. Nie był pierwszy ale został jednym z pierwszych nieskutecznych. Powiedział mi, że prawdziwy kierowca musi w życiu mieć Alfę Romeo i że cieszy się dwa razy ? jak ją kupi i jak ją sprzeda? Dziś cieszę się, że ją sprzedałem. Była wygodna, przyjazna, szybka, fantastycznie wyposażona, mocna, niesamowita i ?ta jedyna? ? dziś kamień wielkości Urulu spadł mi z serca i portfela ? pojechała!
Od dziś zajmuje się tylko moją EG4! Nie chcę znać innych wynalazków. Jak przypomnę sobie ile w tą włoską dziwkę zainwestowałem ? wniosek ? EG4 H22A na cacy! Na to się nakieruję! Powinienem tu posta napisać pierwszego ale dopiero teraz przestałem być ?alfisti?.
Pozdrawiam, Michał
Od dziś zajmuje się tylko moją EG4! Nie chcę znać innych wynalazków. Jak przypomnę sobie ile w tą włoską dziwkę zainwestowałem ? wniosek ? EG4 H22A na cacy! Na to się nakieruję! Powinienem tu posta napisać pierwszego ale dopiero teraz przestałem być ?alfisti?.
Pozdrawiam, Michał
Winchester Model 70, 243WSSM is my real love...
Siemka.
Siemka. Jestem tu nowy. Pochodze z małej wioski , okolic Brodnicy kuj-pom. W tym roku konczę 19 lat a dzis kupilem Honde Civic V 1.3+lpg 1994r.
Siema !
Salam Wszystkim ! :gossip: nie ma to jak V !
-
- Żółtodziób