Motorsport w TV
Motorsport w TV
Fajni by bylo zeby wiecej zespolow dolozylo do tej czolowki, wtedy byloby widowisko :-D
Ale ladna czysta jazda w wykonaniu Ver - Lec, cos czuje ze z Ham bylby dzwon
Ale ladna czysta jazda w wykonaniu Ver - Lec, cos czuje ze z Ham bylby dzwon
Motorsport w TV
BLM pewnie nie mógłby znieść takiego poziomu rasizmu, nie wolno wyprzedzać murzynów przecież.
Uwaga frajerzy...
Motorsport w TV
LEWIS...
Dodano po 1 dniu 11 godzinach 39 minutach 7 sekundach:
Co to byl za wyscig!
Jaka przepiekna i czysta walka Lec-Ver!
Dodano po 1 dniu 11 godzinach 39 minutach 7 sekundach:
Co to byl za wyscig!
Jaka przepiekna i czysta walka Lec-Ver!
Motorsport w TV
O taką F1 nic nie robiłem Na razie przyjemnie się to ogląda, myślałem że LEC da radę, fajna walka Ocon-Alonso no i księżna BLM jak zwykle popis w wywiadach po wyścigu że on to dał z siebie wszystko, ale nie wie czy zespół też
Uwaga frajerzy...
Motorsport w TV
No F1 w miarę, ale ja wrzuce coś, gdzie nie słyszeli o DRS a wyprzedzania w jednym wyścigu jest więcej niż w całym sezonie F1:
NASCAR Cup Series na COTA (czyli ten sam tor co jeździ F1 w GP USA):
A jeśli komuś mało, to oto jeszcze wyścig drugiej ligi NASCAR, czyli Xfinity Series:
I bardzo interesująca, trzecia z głównych serii, czyli Truck Series, dla pickupów:
NASCAR Cup Series na COTA (czyli ten sam tor co jeździ F1 w GP USA):
A jeśli komuś mało, to oto jeszcze wyścig drugiej ligi NASCAR, czyli Xfinity Series:
I bardzo interesująca, trzecia z głównych serii, czyli Truck Series, dla pickupów:
Ostatnio zmieniony pn 28 mar 2022, 09:14:06 przez Yossarian, łącznie zmieniany 1 raz.
http://autobezsens.blogspot.com/ - mój blog o motoryzacji dziwnej, choć nie tylko. Zapraszam!
Motorsport w TV
No i mial chlop troche racji, bo nie powiesz ze logistycznie dali rade?
Widzą że rozkraczyly sie 2 bolidy na wjezdzie do boxów , ze bedzie blokada na wjazd to obudził sie inzynier ze zjazdem po opony jak już Ham minął zjazd
Standardowo w mercedesie polozyli logistyke
Moim zdaniem bylby zaraz za Russelem, albo nawet i przed, bo w koncu mial miekciejsze oponki
Motorsport w TV
Nie mowię, że nie, ale po takich sytuacjach widać klasę człowieka. Wszyscy jadą na jednym wózku i razem wygrywają i przegrywają. Kierowca który ma klasę zachowuje się w takich sytuacjach zupełnie inaczej A BLM zawsze burakiem był, jest i będzie
Uwaga frajerzy...
Motorsport w TV
Co się właśnie w NASCAR odjebało to ludzkie pojęcie przechodzi. Aby dostać się do pierwszej 4 która w następnym wyścigu będzie walczyć o mistrzostwo, Ross Chastain (auto nr 1) musiał pokonać Denny'ego Hamlina (auto nr 11). Zrobił to w najbardziej epicki sposób w jaki można było. Jakby to był symulator to dostałby bana za oszukiwanie, ale że odwalił to w realu to będzie walczył o mistrozstwo Film ze zdarzenia:
http://autobezsens.blogspot.com/ - mój blog o motoryzacji dziwnej, choć nie tylko. Zapraszam!
- Logan
- Administracja
- Kontakt:
Motorsport w TV
I co frajerzy?! Jak tak robiłem w NFSIE to się śmialiście, że w realu tak nie można! Ha! Epic!
- Drix
- Natchniony
Motorsport w TV
widać razem musieliście grać w nfsa
Czymś tam się jeździ.. http://civic5g.pl/viewtopic.php?p=11131192
Motorsport w TV
FIA: 30seconds penalty
Motorsport w TV
NASCAR do FIA: you have no power here!
Jeszcze mu uznali rekord toru który pobił tym manewrem
Jeszcze mu uznali rekord toru który pobił tym manewrem
Ostatnio zmieniony pn 31 paź 2022, 20:12:23 przez Yossarian, łącznie zmieniany 1 raz.
Motorsport w TV
Cos czuje ze rozpoczął nową mode na takie manewry
Motorsport w TV
No i tutaj jest cały knyf - manewr był nieziemski, zajebisty, cały świat o tym pisze itd itd ALE ... Pytanie jak często teraz będziemy takie akcje oglądali
Uwaga frajerzy...
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Motorsport w TV
Na pewno nie w F1, ale gdyby się coś takiego stało to podeslij ie link, bo oglądać nadal nie mam zamiaru.
Motorsport w TV
Także ten, trochę nudno, ale Nando zrobił zajebistą robotę. Fajnie widzieć Astona na podium, fajnie się oglądało walkę Alonso z Hamiltonem. McLaren katastrofa totalna.
Uwaga frajerzy...
Motorsport w TV
Żona kibicuje LN... zalamana po wyścigu
No i co, troche procesja chwilami...
Wyglada na to ze RBR, dlugo dlugo nic, pozniej w jednym garnku mamy Ferrari, Astona, Merca ktorzy bedą sie caly sezon trzaskali, znowu dlugo nic i cala reszta oprocz mclarena
No i co, troche procesja chwilami...
Wyglada na to ze RBR, dlugo dlugo nic, pozniej w jednym garnku mamy Ferrari, Astona, Merca ktorzy bedą sie caly sezon trzaskali, znowu dlugo nic i cala reszta oprocz mclarena
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Motorsport w TV
To w Rally Parku Kaczyce wczoraj się więcej działo jak widzę.