Muzyka
- Sebastiano
- Nałogowiec
Muzyka
To powinno nam grać jak wchodzimy na plażę w Powidzu żeby zrobić 54 odbicia piłki w jeziorku
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Muzyka
Ok, wezmę JBLka.Sebastiano pisze: ↑pn 26 lut 2024, 23:20:43 To powinno nam grać jak wchodzimy na plażę w Powidzu żeby zrobić 54 odbicia piłki w jeziorku
- Sebastiano
- Nałogowiec
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Muzyka
No dobra, bo musi być równowaga!
Kolejna furka, którą polubi Wasza japońska nutka! Spełnić należy jednak warunki:
- jechać nocą przez miasto (najlepiej z innymi japońskimi furkami z LEDowymi neonami)
- nie odpierdzielać kandżo po trzech pasach, bo to nielegalne (chyba, że jedziecie przez kraj w którym to legalne)
- słuchamy niezbyt głośno, bo inaczej będą rzęzić cięgna w drzwiach (chyba, że bassu tyle co mocy, to można głośniej)
- jedziemy szybko, bo utwór krótki
Wiem wiem, Kolejna nutka, którą polubi Wasza japońska furka, ale pewnie się nawet nie kapnęliście? [:
Kolejna furka, którą polubi Wasza japońska nutka! Spełnić należy jednak warunki:
- jechać nocą przez miasto (najlepiej z innymi japońskimi furkami z LEDowymi neonami)
- nie odpierdzielać kandżo po trzech pasach, bo to nielegalne (chyba, że jedziecie przez kraj w którym to legalne)
- słuchamy niezbyt głośno, bo inaczej będą rzęzić cięgna w drzwiach (chyba, że bassu tyle co mocy, to można głośniej)
Wiem wiem, Kolejna nutka, którą polubi Wasza japońska furka, ale pewnie się nawet nie kapnęliście? [:
Muzyka
Z filmiku z pepe, tak mi to podeszło, że nie wiem. Fajny klimat.
- Logan
- Administracja
- Kontakt:
Muzyka
Średnie, słychać tylko bas i jakaś melodia. Zupełnie nijakie.
Oni to wiedzą kocie. Zaczynam zapisywać do playlisty do mojego kandżo vicica, który nigdy nie wyjedzie.K23 pisze: ↑śr 28 lut 2024, 19:13:29 No dobra, bo musi być równowaga!
Jak dla mnie moja ulubiona nutka i idealna to nakurwiania kanjo po obwodnicy o zachodzie słońca
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Muzyka
Zbliża się weekend, gdybyście chcieli pojeździć Waszymi cywikami, to mam dwie propozycje.
Utwór do testowania napisów na oponach (jedyne poprawne szablony to te kupione od Logana). Sugeruję to co kilka postów wcześniej, bo mogą dzyndzolić cięgna. Oto utwór:
Drugi utwór służy do przejażdżek w towarzystwie babci lub dziadka. Piosenka ładnie po polsku śpiewana a nie jakieś amerykańskie jazgoty murz...opalonych nadmiernie kolegów z Afryki, a dodatkowo opowiada o pięknej bajkowej postaci - jednorożcu.
BONUS TRACK: Słoń - czerwony rum. Gówno tak chore, że nie może służyć do niczego, ewentualnie do przejażdżki rat rodem bez szyb, z zeswapowanym V12 z bentleya po wiejskiej kamienistej drodze.
Utwór do testowania napisów na oponach (jedyne poprawne szablony to te kupione od Logana). Sugeruję to co kilka postów wcześniej, bo mogą dzyndzolić cięgna. Oto utwór:
Drugi utwór służy do przejażdżek w towarzystwie babci lub dziadka. Piosenka ładnie po polsku śpiewana a nie jakieś amerykańskie jazgoty murz...opalonych nadmiernie kolegów z Afryki, a dodatkowo opowiada o pięknej bajkowej postaci - jednorożcu.
BONUS TRACK: Słoń - czerwony rum. Gówno tak chore, że nie może służyć do niczego, ewentualnie do przejażdżki rat rodem bez szyb, z zeswapowanym V12 z bentleya po wiejskiej kamienistej drodze.
Ostatnio zmieniony pt 08 mar 2024, 13:18:34 przez K23, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sebastiano
- Nałogowiec