Zastanawiaja mnie te nadkola. Obszlifowales miejsca spawane do goly blachy?
I czy nadkola oszlifowales z ocynku? Albo tej czarnej powloki.
Robimy blacharę
- K23
- Natchniony
- Kontakt:
Robimy blacharę
Szlifowanie, odtłuszczanie i dupa.
Robimy blacharę
To ustawienia spawarki sjebane?
Nie wiem bo nie spawalem
Nie wiem bo nie spawalem
- Drix
- Natchniony
Robimy blacharę
Ty, a gaz odkręciłeś?
Rurki wodne są w ocynku. Oszlifowałem to w sumie bez problemu pospawałem
Rurki wodne są w ocynku. Oszlifowałem to w sumie bez problemu pospawałem
Czymś tam się jeździ.. http://civic5g.pl/viewtopic.php?p=11131192
Robimy blacharę
Może ta blacha alledrogo faktycznie jakaś ujowa. Zdarzało się już nie raz i nie dwa, że nie chciało się zespawać jedno z drugim i koniec. Wtedy to już tylko elektroda sosnowa w osłonie metanu zostaje - czyli podpalić i niech wybuchnie.
Wiem, że chcesz zrobić dobrze, bo ja też chciałem zrobić dobrze, ale zapału nie wystarczy jeśli nie masz czasu. Dlatego w moim przypadku od początku ma być średnio Nie będę rozczarowany wynikiem, jeśli wcześniejsze oczekiwania będą odpowiednio niskie.
Wiem, że chcesz zrobić dobrze, bo ja też chciałem zrobić dobrze, ale zapału nie wystarczy jeśli nie masz czasu. Dlatego w moim przypadku od początku ma być średnio Nie będę rozczarowany wynikiem, jeśli wcześniejsze oczekiwania będą odpowiednio niskie.
Robimy blacharę
"Średnio" w twoim przypadku to mocno zawyżone oczekiwania. Pozdrawiam
Robimy blacharę
Odkop!
Kurła, temat o blacharce a jednak o lakierowaniu Rumpel chujcu, odwaliłeś kawał dobrej roboty - ja mam tylko dosyć drobne doświadczenie w lakierowaniu, sporo ciekawych tipów, super robota!
Moglibyście mnie trochę powyzywać żebym ruszył dupę z civiciem - im szybciej przerzucę silnik tym szybciej zabiorę się za E46 i będę mógł porobić relacje z blacharki + przeróbki + spróbuję lutospawania i też będę mógł zdać relację
Kurła, temat o blacharce a jednak o lakierowaniu Rumpel chujcu, odwaliłeś kawał dobrej roboty - ja mam tylko dosyć drobne doświadczenie w lakierowaniu, sporo ciekawych tipów, super robota!
Moglibyście mnie trochę powyzywać żebym ruszył dupę z civiciem - im szybciej przerzucę silnik tym szybciej zabiorę się za E46 i będę mógł porobić relacje z blacharki + przeróbki + spróbuję lutospawania i też będę mógł zdać relację
Uwaga frajerzy...