OBROTOMIERZ PROSZE O SZYBKA POMOC :D
OBROTOMIERZ PROSZE O SZYBKA POMOC :D
Witam wszystkich w moim civie D13B2 niema obrotomierza i chce zalozyc obrotomierz z allegro do zamontowania na srodku deski Oto link do niego :http://allegro.pl/item398207692_zegar_w ... _nowy.html
Mam Pytanko czy to dobry pomysl czy sie oplaca i jak to zamontowac ?
i oczywiscie tak zamontowac zeby niebylo kabli na widoku .
Pytam sie bo elektronika w samochodach dlamnie to czarna magia
Z gory dziekuje za odpowiedzi
Mam Pytanko czy to dobry pomysl czy sie oplaca i jak to zamontowac ?
i oczywiscie tak zamontowac zeby niebylo kabli na widoku .
Pytam sie bo elektronika w samochodach dlamnie to czarna magia
Z gory dziekuje za odpowiedzi
Pierwsza sprawa to taka że witamy się w odpowiednim do tego topicu!
Osobiście poszukałbym całych zegarów z obrotkiem ale jeśli już chcesz mieć osobny to najlepiej jak byś go zamontował w słupku.
Odnośnie samego montażu to nie pomoge ale wiem że kolega Uszy coś na ten temat powinien wiedzieć bo montował taki obrotek w swoim autku
Osobiście poszukałbym całych zegarów z obrotkiem ale jeśli już chcesz mieć osobny to najlepiej jak byś go zamontował w słupku.
Odnośnie samego montażu to nie pomoge ale wiem że kolega Uszy coś na ten temat powinien wiedzieć bo montował taki obrotek w swoim autku
to prawda, za 150 zl mozna kupic oem zestaw zegarow z obrotkiem. ale jesli chcesz miec osobny obrotomierz(calkiem niezly pomysl ktorego sam jestem zwolennikiem) to montuj na desce.jesli chodzi o podlaczenie to prawdopodobnie musisz sie wpiac w kostke ktora jest za zegarami(jedna od predkosci i ta druga wlasnie od obrotow)-nie wiem jak z kostkami, czy trzeba cos przerabiac kombinowac czy nie. nie mam z tym doswaidczenia wiec jesli jest inaczej prosze mnie poprawic.
p.s. powinienes najpierw sie przywitac na nowym forum,
po drugie prosze o nie uzywania capslocka w tytulach tematow.pozdrawiam
p.s. powinienes najpierw sie przywitac na nowym forum,
po drugie prosze o nie uzywania capslocka w tytulach tematow.pozdrawiam
Uszy pisze:Ja bym wrzuvcił obrotek, bardziej lansiarsko wygląda
Chcialbym Wrzucic osobny obrotek bo zajebiscie to wyglada ale boje sie ze Kupie niebede umiec zalozyc go i poprostu bedzie lezec w szafie . Ale jak by ktos i miejwiecej powiedzial co i jak to zalozyc . To kupuje osobny
A jak nie to zegarki z obrotkiem kupie bo wiem miejwiecej jak je zamontowac .
Kupuj obrotek i podjedź do Uszaka daleko nie masz a on Ci napewno pomożeFolklor pisze:Uszy pisze:Ja bym wrzuvcił obrotek, bardziej lansiarsko wygląda
Chcialbym Wrzucic osobny obrotek bo zajebiscie to wyglada ale boje sie ze Kupie niebede umiec zalozyc go i poprostu bedzie lezec w szafie . Ale jak by ktos i miejwiecej powiedzial co i jak to zalozyc . To kupuje osobny
A jak nie to zegarki z obrotkiem kupie bo wiem miejwiecej jak je zamontowac .