Swap Lusterk elektrycznych

Problemy z prądem.
luknow27

Swap Lusterk elektrycznych

Post autor: luknow27 »

Zakladam temat z powodu iz interesuje mnie swap na elektryczne lusterka z manualnych i chcialbym sie dowiedziec cos na ten teamat i jakei moge napotkac przeszkody xD na pewno sa mi potrebne elektryczne lusterka przelacznik do sterowania i przewody jak wiecie cos an temat z czym moze byc klopot piszcie
vidar

Post autor: vidar »

oprócz lusterek i przełączników musisz mieć jeszcze boczki drzwiowe od takich ze sterowaniem elektrycznym i wiązki drzwiowe. Teoretycznie wszystko powinno pasować i działać.
luknow27

Chodzi o te boczki co w manualnych wystaja z nich "patyczki" ??
vidar

Post autor: vidar »

kuźwa o czym ja myślałam jak to pisałem.... nie potrzebujesz boczków :P

jakbyś miał okazję to mógłbyś zorganizować sobie po taniości wiązki drzwiowe ale tego w sumie też nie trzeba tak do końca bo do lusterek idą chyba po 3 przewody, więc skręcić taką 'wiązkę' to nie filozofia.
Sorki jeszcze raz za wprowadzenie zamieszania... idę spać już, bo mi zaczyna na mózg padać. Pa!
luknow27

jeszcze jedno p[ytanko odnosnie skrzynki z bezpiecznikami tutaj raczej nie bede mial niespodzianek?
Awatar użytkownika
Maty
Pełnoprawny User

Post autor: Maty »

I jak tam , doszedł do skutku ten swapik ? Bo ja też jestem w trakcie oczekiwania na lustra i myśle jak tu z drzwiami będzie . Bo kostka jest pod zaślepką i teoretycznie jest podłączona do puszki z bezpiecznikami - wiec chyba nie powinno być niespodzianek . Jak rozwiązałeś problem z wiązką w drzwiach ?
luknow27

nie rozwinolem, ale zakladalem centralny zamek, tam to zrobilem w ten sposob ze przed tym wejsciem do drzwi co idzie cala wiazka, rozciolem ja i pod przewody tam dajmy na to zielono zolty i czerwono zolty podlaczylem przewody od centralki potem zobaczylem ktore to wyjscia wewnatrz drzwi i tam podlaczylem. nie musialem po prostu jej wyciagac ;) trzeba uważac zeby przypadkiem nie przeciac przewodow od np glosnikow czy co tam masz w drzwiach
Awatar użytkownika
kubczak88
Obeznany

Post autor: kubczak88 »

... że się tak podczepie pod temat- da się zrobić z luster ala spoon manual dostepnych na allegro, elektryczne(wykorzystując "sprzęt" ze oemowych luster elektrycznych)? bawił już sie w to ktoś :flex: ?
No ABS, no airbags die like a man!
ODPOWIEDZ