El. lusterka; el. szyby
El. lusterka; el. szyby
Witam, chciałbym prosic o rade, odnosnie elektryki, chciałbym wsadzic do Hani el szyby i lusterka. Co mi bedzie potrzebne mniej wiecej wiem, pytanie gdzie mam to dostac? czy zna ktos sklep z takimi czesciami? a co do el. szyb to bede musial zmieniac boczki na przelacznik szyb? czy uda mi sie jakos go zamiescic? Proszę o pomoc, Pozdrawiam Marcin!
tu masz numer do jednego z moich kolegow 503 690 789 na imie ma Rafał ale byc moze ktos z jego ekipy odbierze,
potrzebujesz nowe boki dzwi
ogolnie szyby lusterka jak koledzy wyzej napisali mozna kupic w swapie zawsze taniej to dostaniesz .
a potrzebujesz miedzy innymi przycisk do el szyb tak jak i do lusterek
szyby , swap kabli i troszke czasu na zrobienie całosci.
2 opcja co do el szyb i lusterek chyba najlepiej kupic z bitego auta takie dzwi ktore juz maja w sobie elektryke wtedy juz masz z gorki ( poszukaj na złomowiskach albo zadzwon co rafala czy odezwij sie do crox,
dobra sory ze tak sie rozpisalem...
potrzebujesz nowe boki dzwi
ogolnie szyby lusterka jak koledzy wyzej napisali mozna kupic w swapie zawsze taniej to dostaniesz .
a potrzebujesz miedzy innymi przycisk do el szyb tak jak i do lusterek
szyby , swap kabli i troszke czasu na zrobienie całosci.
2 opcja co do el szyb i lusterek chyba najlepiej kupic z bitego auta takie dzwi ktore juz maja w sobie elektryke wtedy juz masz z gorki ( poszukaj na złomowiskach albo zadzwon co rafala czy odezwij sie do crox,
dobra sory ze tak sie rozpisalem...