Tani uklad wydechowy
Tani uklad wydechowy
Witam Panowie
Czeka mnie wymiana calego ukladu wydechowego w swoim samochodzie. Generalnie rura biegnaca juz od kolektora jest w fatalnym stanie. W kabinie nie da sie normalnie porozmawiac przez halas.
W miare szybko chce naprawic auto. Co mi polecicie ? Planuje zakupic wydech od od katalizatora az po koncowy (oczywiscie w miejsce kata planuje wrzucic tlumik czy co mi polecicie
Z gory dziekuje za odpowiedz
Czekam z niecierpliwoscia
Czeka mnie wymiana calego ukladu wydechowego w swoim samochodzie. Generalnie rura biegnaca juz od kolektora jest w fatalnym stanie. W kabinie nie da sie normalnie porozmawiac przez halas.
W miare szybko chce naprawic auto. Co mi polecicie ? Planuje zakupic wydech od od katalizatora az po koncowy (oczywiscie w miejsce kata planuje wrzucic tlumik czy co mi polecicie
Z gory dziekuje za odpowiedz
Czekam z niecierpliwoscia
-
- Podwójny As
-
- Forumowy As
- Kontakt:
To i ja sie podkleje bo w sumie tytul tematu pasuje, poszukuje jakiejs tanszej alternatywy do zrobienia calego wydechu przelotowego 2", chodzi mi o to z czego mozna dopasowac rurki i srodkowy przelot, wiem ze z rovera wkladaja ale to 2,25" i po malej przerobce wszystko pasuje lacznie z tlumikiem srodkowym, a czy jest cos co moznaby zaadoptowac do hb pod 2"? Jesli nie to chociaz jaki ori srodkowy przelot tlumik podejdzie? Widzialem ze johndeer ma jakis z audi 100 ale cos nie odpisuje w zwiazku z zapytaniem co do szczegolow, wiec moze ktos? cos?