Muzyka
za Peją może nie przepadam, jak tu kolega przede mną polecał, ale np. ostatnia płyta Shellera - PDG Gawrosz, wreszcie jego solo debiut, rozwaliła mnie na łopatki Fokus zrobił też dobre Prewersje, polecam. Ogólnie od kilku dobrych paru lat słucham polskiego rapu, żadko ale też się zdarza, amerykańskiego rapu
chociaż ostatnio obczajałem na yt japońską muzykę i to nie tylko rap i reggae też czasem sobie lubię "zapodać"
chociaż ostatnio obczajałem na yt japońską muzykę i to nie tylko rap i reggae też czasem sobie lubię "zapodać"
jaja sobie robisz zawsze lubilem muzyke peji ale od kilku lat nie bylo dobrej plytyt a reedukacja jest naprawde slaba ale wiadomo sa gusta i gusciki wiec nie chce nikomu jechac ) pozdromaku89 pisze:Dla słuchaczy Polskiego HH polecam nową płytę Peji ,,Reedukacja''
mnie tez ziom robi robote plytkagrrruby pisze:ale np. ostatnia płyta Shellera - PDG Gawrosz, wreszcie jego solo debiut, rozwaliła mnie na łopatki
sobie podrzuce bo znalazlem to co kilka lat temu bilo po sluchawach
Nie wiem jak wy, ale ja słucham takiej muzyki w mojej bryce..
Znajomy w swoim dawnym coupe miał niezłą tubę to na tej nucie szpachla mu poodlatywała. Także nie polecam takie muzy z dobrym audio w aucie jeżeli macie kupę szpachli nakładzione.
PS. Opony drgała na oczach, więc się nie dziwię że wszystko odleciało... :laugh:
Znajomy w swoim dawnym coupe miał niezłą tubę to na tej nucie szpachla mu poodlatywała. Także nie polecam takie muzy z dobrym audio w aucie jeżeli macie kupę szpachli nakładzione.
PS. Opony drgała na oczach, więc się nie dziwię że wszystko odleciało... :laugh: