Co sądzicie o motocyklach?
- dj-napster
- Podwójny As
Fajna sprawa Jednak wiadomo jak to jest z motorami ty możesz uważać ale ktoś inny cię nie zauważy i może być krucho. Osobiście sprawił bym sobie taką zabawkę jednak mogło by to się źle dla mnie skończyć dlatego też odpuszczam.
Ale jeżeli kiedyś dojdzie do zakupu to będzie Honda CBR-ka bądź Suzuki GSX-R
Ale jeżeli kiedyś dojdzie do zakupu to będzie Honda CBR-ka bądź Suzuki GSX-R
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ, ŻEBY W TO UWIERZYĆ!
-
- Podwójny As
Ta zasada obowiązuje też przy jezdzie na 4 kółkach. Bo niektórzy nie ważne czym jadą to i tak im się rozum wyłącza. Osobiście lubię popatrzeć na motocykle, ale co do jazdy to jakoś mnie nie ciągnie, moja przygoda z motocyklami skończyła się na wyremontowaniu WSKi;)Bilion pisze:Jadąc na jednośladzie trzeba myśleć za siebie oraz za innych kierowców.
pamiętam jeszcze jak jeździłem skuterkiem to też bym kilka razy źle skończył. Bardzo często zdażało się że poczas skręcania w lewo kierowcy samochodów mnie wymijali. Wtedy to jedyne co moglem to zatrąbić. Ale teraz jak coś takie ma miejsce i wszelkie wymuszanie to już jestem bezlitosny. Jeśli droga w miarę prosta to gaz do dechy, noga do góry i po lusterku u delikwenta. Wiem że chamskie ale jakoś muszę u siebie tępić takie coś na drogach .
moto super sprawa, tamten sezon przejździłem yamahą r6 i troche gsxr1000 k3. k3 jest na wypasie, zrobiło na mnie piorunujące wrażenie tym bardziej ze było mocno pomodzone (240KM) ale osobiście jak bede kupował moto w przyszłym sezonie to na bank bedzie to supermoto ktma lub suzuki, najlepsze na codzień a i w w traske sie poleci bez przeszkód.
Nikt nie mial nigdy Kawasaki? ja mialem 3 Zaczolem od ZR7 - stary poczciwy olejak, taki bandzior tylko ze lepiej jechal od bandita 600 ale gorzej od 1200 - moim zdaniem zloty srodek i fajna sprawa na 1 moto. Pozniej Z750 i przeskok byl mega - fajny moto ale sprzedalem ze wzgledow finansowych i teraz bujam sie po miescie bER6n bo na trase za slaby, ale spalanie 4.5l/100 mnie cieszy