Reklama na forum
Reklama na forum
Panie Kierowniku to tak specjalnie?
Uploaded with ImageShack.us
czy to tylko u mnie się tak wyświetla?
Trochę denerwuje taka reklama niczego przy przeglądaniu, bo jest na każdej stronie.
Uploaded with ImageShack.us
czy to tylko u mnie się tak wyświetla?
Trochę denerwuje taka reklama niczego przy przeglądaniu, bo jest na każdej stronie.
mozesz wysylkic jakies fajny baner reklamowy i zareklamowac moja osobe jako sprzedawce roku na tym forum
jutro mozemy atakowac twoje czesci ja bedziesz jeszcze potrzebowal
jutro mozemy atakowac twoje czesci ja bedziesz jeszcze potrzebowal
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
Jaki zdolniacha od razu trzeba tak było. Od razu reklamodawcy się znaleźli.Pecado pisze:Zrobione. Mam nadzieje ze z czasem zaczna sie pojawiac reklamy bardziej zwiazane z naszym forum
Masz wpływ możesz wybrać w opcjach jakie reklamy z jakiego działu maja sie wyświetlać o ile dobrze pamiętam. Lecz bezsensu to niech się wszyscy reklamują ważne ze chcą.Pecado pisze:Nie mam wpływu (bezposrednio) na treść reklam.
ps. możesz dodać 3 reklamy google na stronie wiec albo do instaluj modyfikacje Barner x czy reklama na początku i na końcu posta. Ewentualnie uruchom pionowa tabele po prawej stronie forum i tam postaw buton z reklamami pionowymi. i dodatkowo możesz umieścić po prawej stronie reklamy firm zew. np osobiście napisać do firmy czy chcesz się reklamować na forum
Grozisz mi?biedrona pisze:oo cfaniak się znalazł
jak wylaczylem adblock'a i zobaczylem glowna strone forum i te napisy biala czcionka na gorze to mi sie przypomnialo jak czasem na forum sie cos sra i wyskakuja jakies biale komendy na gorze.
wiem ze na JR byla taka opcja ze osoby zalogowane na forum mialy w ustawieniach opcje wylaczenia reklam, przez co stalych urzytkownikow nie wkurzaly, a nowi wchodzac mogli klikac itp. tutaj tez tak jest?
pytam tak sobie bo i tak mam to w nosie mam adblocka
te napisy to są niedociągnięcia forum phpbb i zdążą się to przeważnie na każdych tego typu forach.BRNK pisze:czasem jak cos nie do konca sie dobrze zaladuje to mi wywala na banerem c5g takie wlasnie napisy biale z WARNINGIEM na czele i wyglada tak samo jak te reklamy,
ale to tylko czasem bo przeciez mamy dobrego admina
ps Pecado, piknij do mnie na gg jak bedzziesz bo mam male pytanko
witam,
jestem z adadio i chciałem Wam powiedzieć że poprzez adadio można wyświetlać również reklamy z Adsens, mało tego - do jednej strefy można wrzucić wiele sieci reklamowych i ustawić ograniczenia ilości wyświetleń na użytkownika - czyli jeśli raz już ktoś zobaczył reklamę na forum sami decydujemy kiedy ma mu się ona znów wyświetlić - albo żeby przy kolejnych odwiedzinach wyświetliła mu się zupełnie inna reklama pochodząca z innej sieci
(wybaczcie za infantylny początek ale pierwszy raz na tym forum więc wypadało mi się przedstawić)
jestem z adadio i chciałem Wam powiedzieć że poprzez adadio można wyświetlać również reklamy z Adsens, mało tego - do jednej strefy można wrzucić wiele sieci reklamowych i ustawić ograniczenia ilości wyświetleń na użytkownika - czyli jeśli raz już ktoś zobaczył reklamę na forum sami decydujemy kiedy ma mu się ona znów wyświetlić - albo żeby przy kolejnych odwiedzinach wyświetliła mu się zupełnie inna reklama pochodząca z innej sieci
(wybaczcie za infantylny początek ale pierwszy raz na tym forum więc wypadało mi się przedstawić)