witam ,,, dzisiaj podczas powrotu do domu spotkało mnie cos co bardzo mnie zdenerwowało ... otóż spryskałem sobie szybe poczym uzyłem wycieraczek wycieraczki wykonały jeden ruch w góre i spowrotem i potem juz przestaly działas ,chiałbym równiez dodac ze o tym incydencie przestal mi działas szyberdach,el szyby ,tylna wycieraczka,tylny spryskiwacz,i przednie spryskiwacze szyb ,,, próbowałem juz sprawdzac bezpieczniki i teoretycznie wszystko jest ok l;.,;/ nie wie ktos moze jest jeszcze gdzies jakis bezpiecznik główny czy cos ... model to
EG3 94r z góry dzieki,,
Problem z elektryka!
-
- Berbeć
-
- Berbeć
ide odrazu oblukac ta skrzyneczke wlasnie wyczytalem ze sa jeszcze dwa pod maska ... ide je przepatrzec bo niedaje mi to spokoju wrrr..
bezpieczniki pod maską sprawdzone wszystkie ok nie mam pojecia co sie stało niestety jutro bd musiał odwiedzic elektryka....
Temat do zamknięcia przepatrzyłem za dnia dzis jescze raz bezpieczniki pod kierownicą i okazało sie ze jeden sie przepalił ...
bezpieczniki pod maską sprawdzone wszystkie ok nie mam pojecia co sie stało niestety jutro bd musiał odwiedzic elektryka....
Temat do zamknięcia przepatrzyłem za dnia dzis jescze raz bezpieczniki pod kierownicą i okazało sie ze jeden sie przepalił ...