Problem z elektryka!

Problemy z prądem.
LeBaiD-EG3
Berbeć

Problem z elektryka!

Post autor: LeBaiD-EG3 »

witam :),,, dzisiaj podczas powrotu do domu spotkało mnie cos co bardzo mnie zdenerwowało ... otóż spryskałem sobie szybe poczym uzyłem wycieraczek wycieraczki wykonały jeden ruch w góre i spowrotem i potem juz przestaly działas ,chiałbym równiez dodac ze o tym incydencie przestal mi działas szyberdach,el szyby ,tylna wycieraczka,tylny spryskiwacz,i przednie spryskiwacze szyb :(,,, próbowałem juz sprawdzac bezpieczniki i teoretycznie wszystko jest ok l;.,;/ nie wie ktos moze jest jeszcze gdzies jakis bezpiecznik główny czy cos ;/... model to
EG3 94r z góry dzieki,,
BadColins
Forumowy As

Post autor: BadColins »

Pod maską jest jeszcze skrzyneczka z bezpiecznikami po lewej stronie u góry, może tam zerknij, jak mi kiedyś padło radio i zegarek się resetował to właśnie tam znalazłem przyczynę.
LeBaiD-EG3
Berbeć

Post autor: LeBaiD-EG3 »

ide odrazu oblukac ta skrzyneczke wlasnie wyczytalem ze sa jeszcze dwa pod maska :P... ide je przepatrzec bo niedaje mi to spokoju wrrr.. :furious:

bezpieczniki pod maską sprawdzone wszystkie ok :( nie mam pojecia co sie stało :( niestety jutro bd musiał odwiedzic elektryka....

Temat do zamknięcia przepatrzyłem za dnia dzis jescze raz bezpieczniki pod kierownicą i okazało sie ze jeden sie przepalił :)...
ODPOWIEDZ