Game Zone - wszystko o grach
Game Zone - wszystko o grach
nie wiem jak wy ale ja lubie sobie popykac nocami w rozne giercyny.
ostatnio natknalem sie na II-ga czesc mafii. pierwsza przeszedlem, ojca chrzestnego I i II tez.
czy ktos z was giercyl w nia warto kupic
ostatnio natknalem sie na II-ga czesc mafii. pierwsza przeszedlem, ojca chrzestnego I i II tez.
czy ktos z was giercyl w nia warto kupic
Ostatnio zmieniony śr 10 kwie 2013, 23:12:09 przez ceelx, łącznie zmieniany 2 razy.
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK
w pracy nie gram bo mam za slaby komp
ale za to w nocy na chacjendzie w okresie jesienno/zimowym wale wszystko co popadnie
ale za to w nocy na chacjendzie w okresie jesienno/zimowym wale wszystko co popadnie
FEEDBACK
FEEDBACK
ceelx pisze: ale za to w nocy na chacjendzie w okresie jesienno/zimowym wale wszystko co popadnie
A tak na powarznie... U mnie juz niestety komp od dawna nie nadaza za najnowszymi gierkami Czekam az znajde jakas stala prace a wtedy pmyslimy nad czyms lepszym ale bedzie to raczaj lapek A co do gierek to jest tak ze z gier ktorych dawniej czerpalem przyjemnosc to 3 czesci NFS'a od Undergounda 2 do Carbona... wszystkie te gierki przeszlem conajmniej po 2 razy :laugh: niestety pro street juz zbytnio zeszedl z mysli przewodnich ktorymi byly poscigi i nielegalana zabawa a po drugie przy PS juz komp zaczol nie wydalac wiec wyscigowek to na tyle a druga gra ktora ciupalem dzien w dzien jakies 3 lata temu bylo Call Of Duty 2 ktore przeszlem na praktycznie wszystkich poziomach po czym przeszlem na tryb Multiplayer Online A jeszcze jedna gierka która mi sie spodobala bylo Call of Duty 4: Modern Warfare ale niestey tez komp przestal wydalac a nie cieszyla mnie gra na najnizszych detalach graficznych... wiec to by bylo na tyle z Mojej "Game Zone"
nfs od ud przeszedlem wszystkie, cod tez konczac na modern warfare 2 o gta juz nie wspomne
FEEDBACK
FEEDBACK
wlasnie dobre gry sa lbo za krotkie. albo tak szybko cie je przechodzi
tak samo bylo z cod modern warfare2
a ktos wie moze kiedy wyjdzie na pc red dead redemtion :!:
tak samo bylo z cod modern warfare2
a ktos wie moze kiedy wyjdzie na pc red dead redemtion :!:
FEEDBACK
FEEDBACK
STALKER jak najbardziej, dla lubiacych RPG - Gothic 1 i 2 obowiazkowo, Oblivion tez ujdzie, a z nowszych gierek to Assassins Creed 1 i 2 polecam. MMO Typu World of Warcraft NIE POLECAM (chyba ze macie baaardzo duzo czasu) chyba lepiej zajac sie Honda niz drugim zyciem w takiej grze
Pytanie do Cinka, gdzie grywales w CoD2 Multi bo ja tez kiedys gralem - nick seyren.
"Cinek" skądś ten nick kojarze
Pytanie do Cinka, gdzie grywales w CoD2 Multi bo ja tez kiedys gralem - nick seyren.
"Cinek" skądś ten nick kojarze
a wiec tak.
jestem po 9-ciu rozdzialach mafii II i powiem szczerze ze nawet mi sie podoba. troche malo akcji jak narazie, ale ogolna ocena 5 na 5.
walki podobne jak w prison break, grafika nawet ladna i fabula dosc znosna. nawet w pierdlu sie siedzi co jest ciekawym doswiadczeniam.
poruszajac sie autem npo oblodzonych ulicach czuc poslizg w przeciwienstwie do slonecznych dni lipca.
ok ide spac
jestem po 9-ciu rozdzialach mafii II i powiem szczerze ze nawet mi sie podoba. troche malo akcji jak narazie, ale ogolna ocena 5 na 5.
walki podobne jak w prison break, grafika nawet ladna i fabula dosc znosna. nawet w pierdlu sie siedzi co jest ciekawym doswiadczeniam.
poruszajac sie autem npo oblodzonych ulicach czuc poslizg w przeciwienstwie do slonecznych dni lipca.
ok ide spac
FEEDBACK
FEEDBACK
a wiec zakonczylem przygode jako mafioso.
powiem szczerze ze calkiem przyzwoita gierka tylko tak jakos sie urwala.
liczylem ze akcja bedzie toczyla sie i rozwijala dalej, az w koncu zostanie sie donem.
mysle ze zrobia 3-cia czesc, tylko ze juz na faktach sie nie beda oppierac.
polecam kazdemu na wolne 10godzin
powiem szczerze ze calkiem przyzwoita gierka tylko tak jakos sie urwala.
liczylem ze akcja bedzie toczyla sie i rozwijala dalej, az w koncu zostanie sie donem.
mysle ze zrobia 3-cia czesc, tylko ze juz na faktach sie nie beda oppierac.
polecam kazdemu na wolne 10godzin
FEEDBACK
FEEDBACK
gralem i nie powalila mnie
FEEDBACK
FEEDBACK
klawiatura, ale w porownaniu do wszytskich gier tego typu na ktorych gralem to sterowanie bylo ok.
oprawa mnie troche zniechecila i po 20min grania odinstalowalem i wyj!@#em do kosza
atakuje teraz crysis
oprawa mnie troche zniechecila i po 20min grania odinstalowalem i wyj!@#em do kosza
atakuje teraz crysis
FEEDBACK
FEEDBACK