Wie ktoś czy lotki VTI miały diodowe światło STOP'u?
Wiem że Noblesse miały STOP, i te wydane na 20 lecie Hondy Civic tez miały.
Mam lotkę VTI i chciałbym do niej oryginalne diodowe światło dorwać, jednak domyślam się że będzie z tym problem.
Wiem ze można kombinować nieoryginalne montować ale ja chcę mieć to wizualnie dobrze zgrane.
W lotce VTI miałem jakąś wolną wtyczkę na której założona była gumowa zaślepka, domyślam się że to niby do światła STOP...
Niby lotka z Noblesse to inna niż ta z VTI więc nie ma pewności czy by pasował ten cały plastik ze światłem...
Ktoś się orientuje jak jest z tymi lotkami/światłami ?
Lotka na 20 lecie modelu Civic:
Lotka z EG3 Noblesse (ale nie wiem czy ten STOP jest oryginalny, wygląda że tak):
Nawet staranne samoróbki nie wyglądają za dobrze:
Trzeci STOP w lotce VTI
- dj-napster
- Podwójny As
- dj-napster
- Podwójny As
Zorientowałem się i były lotki oryginalne VTI ze światłem STOP tylko w modelach SIR Japan, niestety na ebay takie lotki stoją po 600 zł <LOL>
Lotki mają światło firmy STANLEY
Lotki mają światło firmy STANLEY
Ostatnio zmieniony wt 21 wrz 2010, 21:50:47 przez dj-napster, łącznie zmieniany 1 raz.
- dj-napster
- Podwójny As
lotka vti to to samo co lotka z noblesse.
oprocz niej jest jeszcze zwykla krotka, i taka wlasnie na "półgwizdka" ze swiatłem stopu,
mam taką na sprzedaż ale chbya z normalnym swiatłem stopu. ma ona długosc poiedzy zwykla krótką a wlasnie tą vti.
wyglada tak jak ta http://allegro.pl/honda-civic-92-95-hb- ... 52371.html tylko jest niebieska i ma wykrychniete narożniki, oddam za 40zł, może ktoścos grubego z niej wyrzeżbi. jakby ktos byl zainteresowany to prosze PW
oprocz niej jest jeszcze zwykla krotka, i taka wlasnie na "półgwizdka" ze swiatłem stopu,
mam taką na sprzedaż ale chbya z normalnym swiatłem stopu. ma ona długosc poiedzy zwykla krótką a wlasnie tą vti.
wyglada tak jak ta http://allegro.pl/honda-civic-92-95-hb- ... 52371.html tylko jest niebieska i ma wykrychniete narożniki, oddam za 40zł, może ktoścos grubego z niej wyrzeżbi. jakby ktos byl zainteresowany to prosze PW
- dj-napster
- Podwójny As