powolne zamykanie elektrycznych szyb...
powolne zamykanie elektrycznych szyb...
Wystepuje u mnie powolne zamykanie szyb tak jakby cos trzymało spuszczanei szyb idzie super ale podnoszenei szczegolnie w polowie wrecz "zamiera" ledwo sie podnoasząc
Dzis rozkrecilem boczkie posmarowalem wszytko co sie da, najpeirw wd40 a pozniej smarem niby wydawalo sie ze jest poprawa ale po skrecenieu dalej sie meczy podcaigając szybe co robic?
Dzis rozkrecilem boczkie posmarowalem wszytko co sie da, najpeirw wd40 a pozniej smarem niby wydawalo sie ze jest poprawa ale po skrecenieu dalej sie meczy podcaigając szybe co robic?
Dokładnie tak jak pisze kolega, spray silikonowy do uszczelek pomaga bardzo dobrze.BRNK pisze:smar silionowy w sprayu i tym wypsikac uszczelki po ktorych porusza sie szyba i bedzie gicio
U mnie był też taki problem że uszczelka przy lusterku się podwinęła i ciasno siedziała, przez co szyba miała opór przy domykaniu.
-
- Podwójny As
- Kontakt:
potwierdzam, u mnie też pomógł silikon w sprayuoktanxxx pisze:Dokładnie tak jak pisze kolega, spray silikonowy do uszczelek pomaga bardzo dobrze.BRNK pisze:smar silionowy w sprayu i tym wypsikac uszczelki po ktorych porusza sie szyba i bedzie gicio
U mnie był też taki problem że uszczelka przy lusterku się podwinęła i ciasno siedziała, przez co szyba miała opór przy domykaniu.