Światło w bagażniku
Światło w bagażniku
Mam takie pytanko, ostatnio u znajomego w jego HB widziałem że ma lampkę w bagażniku. Czy występowała ona a jakiejś konkretnej wersji ? Czy jest możliwy przeszczep takiej lampki do wersji w której ona nie występuje ( u mnie nie ma ). A jeżeli tak to skąd ciągnąć zasilanie ?
lampki byly w "dopasionych" wesjach o ile mozna tak mowic, wiem ze w 1,6 przewaznie byly i w 1,3 nobles też.
u mnie jest zaślepka, ogarnalem lampke z rozbitka, ale nigdy jej nie zamontowalem
wiem ze - sie wezmie z włącznika w klapie,
natomiast + nie szukalem bo wydaje mi sie ze go tam nie ma i trzeba ciagnac spod bezpiecznikow cos, jak ktos ma pomysl to tez chetnie poczytam
wiem ze mozna podlaczyc pod swiatla postojowe ale wtedy bedzie tylko swiecic po otwarciu bagażnika przy zapalonych swiatlach wiec nie jest to super wypasiona opcja
u mnie jest zaślepka, ogarnalem lampke z rozbitka, ale nigdy jej nie zamontowalem
wiem ze - sie wezmie z włącznika w klapie,
natomiast + nie szukalem bo wydaje mi sie ze go tam nie ma i trzeba ciagnac spod bezpiecznikow cos, jak ktos ma pomysl to tez chetnie poczytam
wiem ze mozna podlaczyc pod swiatla postojowe ale wtedy bedzie tylko swiecic po otwarciu bagażnika przy zapalonych swiatlach wiec nie jest to super wypasiona opcja