Cewka, Moduł - d15b2

Problemy z prądem.
NuNeK
Berbeć

Cewka, Moduł - d15b2

Post autor: NuNeK »

Witam znikła mi iskra chcę wymienić cewke oraz moduł mógłby ktoś powiedzieć lub na zdjęciu pokazać gdzie się znajduje ... z góry dzięki
Pecado
Natchniony
Kontakt:

Post autor: Pecado »

W aparacie zapłonowym. Service manual 23-96, masz wszystko z rysunkami
adi

Post autor: adi »

Wiadomo jak cewka wyglada chyba :D na allegro wpisz i zobacz :D latwo ja znajdziesz
umek

Post autor: umek »

odkrec kopulke,znajduje sie ona po lewej stronie silnika.Masz 3 srubki.Sciagnij ja.masz widok teraz na reszte.Modul i cewka sa teraz widoczne,trzeba tylko krzyzaka by to posciagac:)takze relax,nie kazdy czai mechanike auta w 100 %,wiec nie zrazaj sie.

edit:
cewka ( foto z allegro )

Obrazek

modul( foto allegro )

Obrazek

a wszystko znajduje sie tu(kopulka -do niej dochadza,lacza sie kable zaplonowe ),trzeba tylko odkrecic kopulke i wio:) foto ze strony fotoporadnika d15b2 http://fotoporadnik.prv.pl/

Obrazek

powodzonka zycze:)
NuNeK
Berbeć

Post autor: NuNeK »

adi pisze:Wiadomo jak cewka wyglada chyba :D na allegro wpisz i zobacz :D latwo ja znajdziesz
spoko spoko ciekawe jak sam 1 raz to wiedziałes ... nie graj wazniaka wolałem sam napisać zanim coś nie tak zrobie sklejasz??

umek wielkie dzięki :)
umek

Post autor: umek »

Nie ma sprawy men,ciesze sie ze moje wskazowki jakos ci pomogly.A z tym cwaniactwem to niestety tak juz jest,ludzie co juz tam troche lizna to woza sie ze swoja wiedza jakby kazdy byl leszczem,a sami od dolu zaczynali.Nie zrazaj sie ,pytaj i rob swoje,a po jakims czasie wyprzedzisz ich.
ODPOWIEDZ