Panowie, czy da się podłączyć jakieś dodadkowe kabelki do seryjnych przycisków w konsoli. Dla przykładu: przełączam nawiew na szybę i jednocześnie włącza się dorobiony wiatraczek (przykład od czapy, chodzi mi tylko o taką możliwość).
P.S. Gdzie w kabinie najłatwiej podłączyć się pod +12V i pociągnąć kable do konsoli? Zapalniczka? Lampka sufitowa?
Piotrek
Podłączenie do guzików w konsoli.
Najłatwiej przy bezpiecznikach, masz tam miejsca z plusem który jest cały czas i takie w których pojawia się po włączeniu świateł. Miejsce jest dobre bo przystosowane do wsuwek (w planach pewnie mieli jakieś wtyczki) które wszędzie dostaniesz.Styler pisze:P.S. Gdzie w kabinie najłatwiej podłączyć się pod +12V i pociągnąć kable do konsoli? Zapalniczka? Lampka sufitowa?
Ja mam tak podłączone Ebayowe fogi i podświetlanie amberów tez
da sie, kiedys ogarnalem schematy tych przyciskow zeby wiezdiec gdzie sie pojawia + po wcisnieciu, ale musialbym poszukac tej kartki albo jutro w garazu miernikiem Ci zmiezyc.Panowie, czy da się podłączyć jakieś dodadkowe kabelki do seryjnych przycisków w konsoli. Dla przykładu: przełączam nawiew na szybę i jednocześnie włącza się dorobiony wiatraczek (przykład od czapy, chodzi mi tylko o taką możliwość).