Kod błędu.
Kod błędu.
Witam wszystkich.
Dzisiaj, jako że miałem ostatnio problemy z moja [H], postanowiłem zrobić samodiagnostykę. Check engine powinien wymrugać kod błędu. A co jeżeli nie mruga, tylko cały czas się świeci? Po odpięciu kabelka, którym sprzężyłem kostki check znika. Czy to oznacza kod błędu 0, czy w ogóle nie wykrył błędów?
Pozdrawiam,
Ostap.
Dzisiaj, jako że miałem ostatnio problemy z moja [H], postanowiłem zrobić samodiagnostykę. Check engine powinien wymrugać kod błędu. A co jeżeli nie mruga, tylko cały czas się świeci? Po odpięciu kabelka, którym sprzężyłem kostki check znika. Czy to oznacza kod błędu 0, czy w ogóle nie wykrył błędów?
Pozdrawiam,
Ostap.
Lub istnieje opcja ,ze kolega podpial sie pod ta 2 -ga wtyke,3 pinowa:)....wtedy moze nie byc zadnego kodu blyskowego,moze chodz nie musi,nigdy pod ta 3 pinowa nie podpinalem sie - wiec nie wiem jaka bedzie reakcja ecu na odczytanie bledow.Trzeba pamietac,zeby podpinac sie pod 2 pinowa kosc,wtedy bledy jezeli sa pokaza sie.Czesto mysli sie,ze to powazna sprawa a rozwiazanie jest tak proste,e az smiech:)Wiec mamy mozliwosc to z niej korzystajmy,trzeba pamietac o sprawach o ,ktorych kolega/pacjent/ itd mogl zapomniec i je przewidziec.Przynajmniej starac sie heh:)