woda w lampie!!!

Problemy z prądem.
umek

woda w lampie!!!

Post autor: umek »

otoz ostatnio znajomy jechal za mna wieczorem i powiedzial mi ze nie mam stopu i pozycyjnych z tylu.Nastepnego dnia kupilem zarowki,wyciagam stara i cos mnie pchnelo by palucha wlozyc w lampe/do srodka/heheh.Okazalo sie ze jest tam woda....nowej nie wkladalem bo nie ma sensu,zaraz by sie spalila-zostawilem otworzone od srodka by wyschlo.Pytanie jak mogla dostac sie tam woda???????lampa nie jest peknieta itp.....czy moze lepiej ja wyciagnac i uszczelnic na styku z blachami?
radziok

Post autor: radziok »

uszczelnij ja w miejscu styku klosza z obudowa lampy, budy w to nie mieszaj ;)
IWAN
Żółtodziób

Post autor: IWAN »

dokładnie, przesmaruj bezbarwnym sylikonem
jesli nadal będzie woda to jest gdzieś pęknięta
umek

ok od jutra mam weekend to pobawie sie dluzej,wyciagne lampe -obejrze ja czy nie jest gdzies peknieta i uszczelnie.Mam nadzieje ze pomoze.....jezdze czesto na myjnie samoobslugowa z zajeb...... cisnieniem,nie wiem czy wtedy cos sie tam nie dostaje.....
Pecado
Natchniony
Kontakt:

Post autor: Pecado »

Predzej dostaje sie poprzes sciekanie wody z dachu, obok tylnej szyby a potem prosto na lampe....
umek

sorry ludziska,lecz caly weekend w łozu spedzilem - jestem niezle chory i temat dopiero ogarne w ciagu tygodnia........

ok,bylem zmuszony wyjechac i przewiez dwoje ludzi......na koncu powiedzieli ,ze maja mokre zadki.Myslalem,ze moze rozlala sie tam woda z niedokreconej butelki...kanapa jest cala mokra,wyciagnalem ja do suszenia.Czy moze to laczyc sie w jakikolwiek sposob z woda w lampie?Pod kanapa,po sciagnieciu widac wilgoc i wode,w bagazniku tez w niektorych miejscach.......?

ok ,temat ogarniety....nie zwrocilem uwagi na tak banalna sprawe jak nadkola - brak w tylnych tych plastikowych oslon i cala woda leciala do bagaznika itd.....koszt nowek to 70zl/komplet tył/plus przesylka.kanapa sucha a do lampy nie dostaje sie woda:)
Ostatnio zmieniony sob 28 mar 2009, 12:24:25 przez umek, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ