Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! :]
Witam wszystkich i pozdrawiam znad morza
Fajnie byc w kolejnym klubie nie zebym mial do H3M jakies zastrzezenia bo jest mega fajnie ale tutaj tez sadze ze warto pobyc czasem. Pozdro dla Biedrony - to jego wina ze tutaj sie zjawilem:P
Aktualnie w rodzinie najblizszej:
Civic D15B2 HB (ale po remoncie hehe) reszta to wiadomo dla wtajemniczonych
Accord CH6 z otwierana szyba 1.8iVTEC - starsza siostra mojego autka.
Fajnie byc w kolejnym klubie nie zebym mial do H3M jakies zastrzezenia bo jest mega fajnie ale tutaj tez sadze ze warto pobyc czasem. Pozdro dla Biedrony - to jego wina ze tutaj sie zjawilem:P
Ostatnio zmieniony sob 14 lut 2009, 00:50:35 przez dagg3r, łącznie zmieniany 3 razy.
A jednak potrafisz sie zarejstrowac Witamy na forum :gossip:dagg3r pisze:Witam wszystkich i pozdrawiam znad morza
Ostatnio zmieniony sob 14 lut 2009, 02:13:59 przez biedrona, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Was - JackLan.
jestem ciekaw, czy jest tu ktos z okolic Szczecina a konkretnie - Goleniów lub Nowogard bo do maja przebywam w tych okolicach. Poza tym fajnie wiedziec, ze nie jest sie samemu na ulicy w 5gen
Pozdrawiam Jacek Lange
jestem ciekaw, czy jest tu ktos z okolic Szczecina a konkretnie - Goleniów lub Nowogard bo do maja przebywam w tych okolicach. Poza tym fajnie wiedziec, ze nie jest sie samemu na ulicy w 5gen
Pozdrawiam Jacek Lange
Ostatnio zmieniony ndz 15 lut 2009, 00:58:07 przez jacklan, łącznie zmieniany 1 raz.
Witamyjacklan pisze:Witam Was - JackLan.
Pozdrawiam Jacek Lange
Tutaj masz temat http://civic5g.pl/viewtopic.php?t=316 może odnajdziesz kolegów
Dajesz taki samgruszecky pisze:biedrona kurde zakosiłeś mi avatara ktorego mam na ckpl;] i co ja teraz zrobie;p pozostaje sie przywitac a zatem siemanko
Zycie... Wpadaj na zloty do borska to bedziesz mial duzo 5 genowjacklan pisze:dzieki biedrona za linka i jest tak jak myslalem - z tych stron nima nikogo. trudno sie mowi - ich strata
naszczescie w kwietniu wracam do Wawy i znow bede wsrod swoich - ze tak powiem
naszczescie moj avatar jest jedyny taki na ckpl i chyba tutaj tez - hihihi
pozdr zimowo
Witamy fantykaPiasek pisze:Witam wszystkich fanatyków V gena .
Ksywka: Piasek
Auto: EG3
Miasto: Cz-wa
Klub : JapanSquad
Witam wszystkich na zareanimowanym forum i zapraszam do zagladania w wolnej chwili donas na forum
WWW.EMPIRERACING.PL
WWW.EMPIRERACING.PL
WWW.EMPIRERACING.PL
692 313 587
692 313 587
buahahahahahha czesio chyba juz mozg calkiem wylecial
siema 4 all
siema 4 all
ceelx's ferio -- lookaj gringo
FEEDBACK
#4CivicEG.com Ferio Squad , #26 EG FERIO SQUAD , #2 PL Ferio Squad
FEEDBACK